geçmiş olsun dostum. bir an önce iyileşirsiniz umarım..
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun dostum. bir an önce iyileşirsiniz umarım..
Geçmiş olsun en kisa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah . Çok yoğun kullanimdan sonra akıntı oluyor tahliye borusu pirimiz celil abiye katiliyotum
kardeşim geçmiş olsun umarım en kısa sürede sende eşinde sağlığınıza kavuşursunuz...
arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim gerçekten iyiki bu ailenin bir parçasıyım :)
Herkese iyi geceler yarın tam iki ayın sonunda arabamı servisten çıkarmak için erzurum a gidicem umarım içime sinecek şekilde yapılmıştırmmm??? !
hadi bakalım hayırlı olsun şükür kavuşturana diyelim :D
Murat sana ve eşine çok geçmiş olsun. konuyu yeni gördüm. İnşaallah en kısa zamanda aramıza dönersinnazarnazarnazar
arkadaşlar .....
Ve mutlu son :)
bugun arabamı almaya erzuruma gittim Dilaver Usta diye biri onardı arabamı ve şöyle söyliym sıfır gibi yapmış :) adamın elinden geliyor valla yüce rabbim yüzüme güldü çok şükür araba tam da içime sindiği gibi olmuş eğer erzurumda oto tamircisi ihtiyacı olan varsa istediğinde telefon numarasını verebilirim... şimdi tek eksik arabanın cd çaları değişecek gerçi çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor yurt dışından temin edileceği için biraz beklicem ama benim için acil olan eşimin kars da arabasız kalmamasıydı onu da halletmiş oldum...
bu arada 3 gün önce de telefonum servisten geldi :)
herşey yoluna girdi çok şükür cumartesi denizliye dönüyorum pazartesi de iş başı
bu arada erzurumda cağ kebabı yedim ayıptır sorması artık arabayı aldığımdan mı nened bilmiyorum ağzıma öyle tatlı geldi ki anlatamam ..... :9,
:)
herkese iyi akşamlar biraz kafanızı şişirdim afedrsiniz
haaaa bu arada arkadaşlar ikinci kez baba olucam inşallah :)
işte benden bir tomar iyi haber