özgür dediğin yeri pek anlamadım
spyder lerin amortisörleri şasenin en altında lastikle şase arası 2 adet yatay yere parelel kısa yaysız amortisördür üzerine kroslardaki amortisör üzeri yaylarından uydurulabilirse belki olabilir 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Özgürüm mantıklı gibi geliyor en başta koltuktaki amartisör olayını bende düşündüm
ama 2 cm lik bir yay bize birşey kazandırmaz
çok afedersiniz balkan ayisinin de dediği gibi amartisörlerin boyu kısa diye şok önlemiyor biraz daha uzun bir amartisör bloğunun üstüne daha gevşek bir yay olması durumu çözer... üstündeki yaylar çok sıkı sarmalı olduğu için sadece boşluğu kadar şoku emiyor.. ama yeni bir spyder hatta motor sürücüsü olarak ben bile alıştıysam size hiç sorun olmaz İ:D
Celil Abi şöyle düşün, spyder koltuğunun nereden bağlandığını bilmiyorum ama koltuğu söküp, civataları biraz uzatıp takmadan önce uygun sertlikte 2-3 cm boyunda yayları civataların yuvalarına koyup öyle sıkarsak. Koltuklar çok az havada kalacak.Ama bu ekstra bir süspansiyon yapacak.
http://g1302.hizliresim.com/16/u/kj8ll.jpg
abi yanlarda olsada olabilir L şeklinde bir şey düşün kısa kenar civatalı olur uzun kenar yaylı olur ama etkisi olmaz... yay uzunluğu ne kadar çok olursa şok absorbe si de o kadar yüksek olur küçük bir yay etkilemez yani...
Celil abi. Harley'lerin motor bloğunu şasiye bağlayan yaylı sönümleyicilerden bahsediyo özgür.. O olayı bizim spyder'ların selesine entegre edebilir miyizkine diye diyo :p :cheesy:
Bu arada eline sağlık Özgürüm ne güzel çizim o öyle :cheesy:
Cihancım teşekkür ederim. Bizim işimiz bunlar :)
ayrıca özgürüm yanlış anlama ama söyleme gereği duydum böyle bir çizim için somun kullanılamaz
aşağıdan somunu sıktığında yay arada bir işe yaramaz...
sumun zaten kendi dişleri ile sabitlenmiş olacak...
Arkadaşlar kısaca BOBER sele mantığı diyorsunuz ama spyder için bağlantılar uygun olmaz .....8)