-
Caner gecmıs olsun,nezaman oldu alı ustadan cıktıgımız gun mu:x
Aynayı malıyetı dusurmek ıstersen almnyum kynak yaptırablırsın.Yakınlar da bır mahkemeye gıdıp sıkayetcı olacagını bıldır,gereklı ıslemlerı sırasıyla ypıyorlar,bırazd korkutucu olsun ıstersen kısının adresıne noterden ıhbarname gonder,ıhbarnamenın bır yaptırımı yok ama resmı belgeyı elıne alınca cogu kısının elı ayagı tıtrıyor.Bununla gecmıs olsun
-
ağa ya katılıyorum aynen o şekilde ilerliyor olay ama geç kaldın o anda yapacaktın sen o işi... neyse kardeşim dediğim gibi canın sağ ise geresi teferruat.... boşver Allahından bulsun de geç....
-
Geçmiş olsun. Ayna para değil takımı 13 tl. ama o şerefsizlik paha biçilemez.
-
ya işte yasalar öyle hafifi ki adam çarpıp kaçıyor yuh yaaa ulen ben bir keresinde kuşa çarpmıştım araba ile vicdan azabından kuşu veterinere götürdüm be... yazık valla bence cezaların ağırlaştırılması gerek mesela çarpıp kaçana öyle bir para cezası gelecekki çarptığı kişinin sağlık masrafları ve zararını karşılamak ona az gelecek....
-
fren hidroliğini kontrol etmeni tavsiye ederim belki hidroliği barındıran demir kutu çatlamış olabilir yolda giderken frensiz kalma sakın
-
onun gösterges var zaten kontrolü kolay ama bence servise gidecek o motor nasıl olsa serviste ayrıntılı bir Check Up yaptırırsan iyi olur