Evet Bende Grup Sürüşlerini Sevenlerdenim...Sürüşlerde Sorumluluk Üstlenmeyi, İşleri Kolaylaştırmayı Severim...Çevremdekileri Korurum Belki Ama Kendime Karşı Çok Saygısızım Açıkçası...Kendi Güvenliğim Pek Önemli Değildir Nedense...Korumalarımı Çıkarmamamın Sebebi Soğuktan Korunmak Sadece :mrgreen:
Murat Benim Kardeşimdir...Onunla Çıktığım Her Yol Keyifli Oluyor...Liderlik Ruhum Olmadığı İçin Her Zaman Önden Onun Gitmesini İsterim...Çünkü O Adamdır Ben İse Serseri...O Yüzden O Beni Hep Dizginler...Ne Şekilde Gideceğimize Dair Kuralları Ona Bırakırım...Bir Çok Konuda Bilgilidir Ve En Önemlisi Sadece Motor İçin Değil Muhabbetini De Sevdiğim İçin Bir Topluluğa Giderken Onun Gelmesini Ayrıca İsterim...Ayrıca Hiç Bir Buluşmaya Gecikmez Aksine En Erken O Gider...
Eleştiri Niteliği Taşıyacaksa Ben Ağanın Gereksiz Önden Ve Ya Arkadan Gitme Olayına Sadece Şunu Söyleyebilirim...Adam Özünü Bulmuş Bildiğin Endurocu...Bilindiği Gibi Enduro Grupları Da Yaparlar Telsiz Bağlantılarını Bireysel Olarak Vururlar Yola Kendilerini...Zaten Nereye Gidileceği Nerede Mola Verileceği Bellidir...Ağa' Da Bu Mantıkta İşlediği İçin Gruptan Ayrı Takılmayı Sever...
Benim Bu Sayfada Kötü Bir Eleştiri Yapacağım Tek Kişi Var Burak :mrgreen:
Burak Deyince Akan Sular Duruyor...Her Buluşmaya Kesinlikle Geç Gelmelidir İçi Rahat Etmez :mrgreen:
Yolda Gereğinden Fazla Agresiftir Ama Tamamen İyi Niyetlidir...Yani Sizi Biri Sıkıştırıyosa Sizin Yerinize Gider O Bağırır :mrgreen:
Motor Sürüşüne Gelince Bana Mı Öyle Geliyor Bilmiyorum Ama Çok Allah' a Emanet Gidiyor Açıkçası pek Yakınında Olmamaya Gayret Ediyorum :mrgreen:
Ama Nedir...Grubun Neşesidir...Muhabbeti Eğlenceli Hatta Gülmekten Karnımıza Kramplar Girmesine Sebeptir...8)
Her Ne Olursa Olsun Hepiniz İyi Ki Varsınız nazarnazarnazarnazar