Hocam, hoşgeldin öncelikle
Eskişehir Musaözüne gel diycem de ortalık yangın yeri gibi RR kaynayacak. Sana yazık olacak :)
Şaka bir yana hayalindeki RR'ye umarım bir an önce kavuşursun...
Eskişehir'e sevgiler...
Yazdırılabilir Görünüm
Hocam, hoşgeldin öncelikle
Eskişehir Musaözüne gel diycem de ortalık yangın yeri gibi RR kaynayacak. Sana yazık olacak :)
Şaka bir yana hayalindeki RR'ye umarım bir an önce kavuşursun...
Eskişehir'e sevgiler...
Alıntı:
aykut Nickli Üyeden Alıntı
hoppala dakika 1 gol 1 :):) ayku arkadaşım geyik muhabbetleri bölümünde " korktmayın beni " diye bir başlığım var. baba o başlığa bi göz atarmısın rica etsem.
carvalho evet eskişehirdeyim fakat bazı dizi işlerim yüzünden bu tarihte burda olabilirmiyim emin değilim. amaaa olursam kaçırmayacağıma emin olabilirsin. gitmemem için beni tutan olursa vay haline :) doğan ,gecce ,orhan ,deli çerkes ,yeniköylü_ua ,aykut ,inci ,speedygonzales :) ve aslanbuçlu sağolun hoşbulduk. mesajlarınız için gönülden teşekkürler ve bundan sonrada mesaj yollayacak herkese. allah kazasız belasız ve keyif dolu sürüşler vermesi dileğimle.
beni hoşbulmadın heralde... :cry:
allahhhh en önemli kişiyi yazmamışım baba sana özel mesaj yazarım buraya be ne diyon sen gomtanım OKAN KARDEŞİME KUCAKLAR DOLUSU TEŞEKKÜRLER
eyyvallah hosem mariom kardeşim......ama karıştırdın ben gomtan diiilim hee..sifil bi vatandaşım .. az da kafadan teyyareyim..... :lol:
Yananı görür allah :)
Aramıza hoşgeldin,
Inşallah bir an once RR ye kavuşursunuz.Çok keyifli ve guzel gorunumlu bir alet RR.
Bir buçuk aylık regalci olarak çok memnunum (ufak tefek ilk çalışma sorunları haricinde).
Sizinde bu güzel hazza bir an once kavuşmanızı diliyorum...
:cheesy:
Ali Fuat Hoca
Alifuat Hocam sizde hoşgeldiniz bittimi şehir dışı araştırma eğitim filan kavuştukmu size
Şimdilik bitti gibi üstad,
Bu ara benim motorda bu şehirdışı işlerinden 350 km de takıldı kaldı
hakkını veremedim son haftalarda valla.
Buralardayız inşallah.
Canın sağolsun hocam daha yol yapacak çok günlerimiz olacak inşallah halledebildinizmi plakalığın ışığını