Demirden korkan motora binmez olur biter ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Demirden korkan motora binmez olur biter ;)
yahu hem cruiser motor seviyonuz hemde 160 170 km hızdan bahsediyınuz hemde o görüntüdeki motorlarla... yapmayın arkadaşlar bir cruiser motor 120 130 km yapsın ama bu hızda adamı yormasın rahat olayım yeter yolu iyi tutsun önemli olan bu 170km hızda o motorda nası duracağız dengesiz motorlar bunlar olmaz ki canım 120 km hızda araba konforu versin zırlamasın yeter...
Valla ancak Goldwing gibi motorlarla yüksek süratte keyifli ve konforlu yolculuk yapılabilir, gerisi buna uygun değil.
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: helallllll sana koçum çobanımmmm aslanım şopar kowboyum ((((( ya cowboy kardeşim trakyalılara neden şopar derler ayrıca şopar ne demek biraz anlıyacağımız dilden yazarmısın ama ben iyiliksever eylenceyi hayatı seven kişiler diye kafamda canlandırıyorum aman sakat bişeyse bilmeden bi sakatlık yapmayalımmmm :? :? :? :? :? :? :?
sevgili abim... şopar chopper ın türkçe karşılığıdır yani okunuşu roman vatandaşlara bir ünvan olarak verilmiştir. doğru abi bugün kazanırlar bugün yerler. eğlence ve müzik olmadan yaşayamazlar doğuştan müzisyendirler. o ünlü sanatçıların arkasında çalanların bi çoğu romandır. örn: h. şenlendiriciAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah sağol ya valla iyi oldu bak okuyacak herkesde öğrenecek
Hepimiz şöyle kallavi bi şopar motosiklet alabilsek komtanım dimi, japon şoparlarını tavsiye edermisiniz peki :D
ben trakya üniversitesi mezunuyum şopar romanların çocuklarına denmiyormu bazıları kızan da diyo tabi. benim en çok orda garibime giden gençler dostum , arkadaşım yerine birbirlerine adaş diyordu. ilk duyduğumda heralde her gencin yöresel bir gelenek olarak tek isim takıldığını sanmıştım :):):):):)
Trakya lügatı çok geniştir, bu lugatın en büyük kelimeside kapçıktır :D :D :D
ehuehuhueheu o biraz argo bi küfüre giriyor dostum aman hee :):):):):)