ben sadece cam almayı dusunuyorum
Yazdırılabilir Görünüm
ben sadece cam almayı dusunuyorum
yaw selçuğum pahalı oldu demiyonda kibarca hatırlamıyom diyon 150 cam 100 küsürde sisler değilmiydi :P :PAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Pahalı olmuştu ama inan hatırlamıyorum Yaşar ağabey... Aklımda 80 sis 120 cam=200 toplam vermişiz gibi bir enstantane var ama :)Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
http://www.regalraptor.net/forum/vie...r=asc&start=30
burada arkadas 75 ytl den bahsetmiş farkı var mı bunların????
antalya serik de bir yar varmış oraya uğrayacam vakit bulduğum zaman gelişmelerden seni haberdar ederim :)Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dün regali olan bir arkadaşım antalya nın serik ilçesinde sis farı taktırmış + eksos taktırmış sis kombinasyonu değişik olmuş hoşuma gitti bi ara müsait olduğumda serik e gidecem büyük ihtimalle orada ön cam da bulurum, eğer bulamassam gönderdiğiniz resimlerdeki cam kombinasyonu gayet güzel motohobi ile irtibata gececem işte regal kardeşliği budur :cheesy:
Dostum ben camı yeni taktırdım motohobide. valla cok guzel oldu ve 150 papel aldılar cam için.
eger sis farı da istersen sis farı aparatı var bi tane demir tutacak, onunla beraber cam falan hepsi toplam 250ye olur
dediler. ayrıca sis farı ben kendim baska taktırırım dersen de sis farı için yer bırakıolar camda. kendileri kesip biçiyor.
valla bence cok guzel oldu. sitede okan kardeşimizin motorunun resimleri var. cam o camın tıpkısının aynısı.
ben çok beğendim ve tavsiye ederim. ama carvalho kardeşimin de dediği gibi elektronik posta yerine telefon ile
irtibata gecersen daha iyi olur.
hadi hayırlısı bakalım :+1:
eee hani regalraptor net üyelerine 200 ytl idi.Zammı gelmiş kombinasyona.
valla söyledim, bizim siteye indirim yapılıyormuş flan, dedi zaten indirimli fiyat bu,
beni mi düdüklediler acaba :cry:
pahalı geldi die ben de sis taktırmadım sadec cam taktırdım.
Bende buna kızıyorumya zaten birşey beğenilmesin zaten hemen zam.Üyelere 200 ytl diyordu.250 değil yalan söylemesinler kaç tane arkadaş 200 ytl'ye aldı buradan yazdılar hep.Bu muhabbetin sonunda ben alacaktım.Ama 10 ytl diyecek artık almam.İnsanlar keriz değil.Bu kadar terbiyesizlik olmaz.Alıntı:
El_Mariachi Nickli Üyeden Alıntı
peki arkadaslar daha onceki mesajımda verdiğimde linkdeki arkadas keeway camıını 75 ytl ye aldıgını sölüoo aradaki bu fark ne neden aynı tip camlardan 1 tanesi 200ytl diğeri 75 ytl