Ayarla ilgiliyse 5 dakikada halledilir ama şanzuman aylarındansa şanzumanın dağılması lazım uzun ve lşçiliği pahalıdır işallah ayardandir servis bakması lazım kolay gelsin 8)
Abi kusura bakma tekrar soruyorum ama..İns ayardandır demişsin ya, sansıman ayarından farkı ne bu sadece AYAR diye bahsettiğinin?Ne ayarı abi o?
08.May.2013
CELİL
Alıntı:
SİYAH İNCİ Nickli Üyeden Alıntı
Abi kusura bakma tekrar soruyorum ama..İns ayardandır demişsin ya, sansıman ayarından farkı ne bu sadece AYAR diye bahsettiğinin?Ne ayarı abi o?
Ayar dedığim vites ayağının ayar çubukları var onların ayarlaına baktırmak lazım
08.May.2013
REALİST
Alıntı:
marlox Nickli Üyeden Alıntı
arada sırada bende de oluyor heralde biraz itaatsizlik disiplinsizlik var motorumda :D zamanla düzelir :D
Çok alemsin marlox atmı bu zamanla itaat edicek :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: sado mazo:mrgreen:
08.May.2013
REALİST
Alıntı:
SİYAH İNCİ Nickli Üyeden Alıntı
Celil abi felaket tellallığı yapmak istemem ama biliyosun 2 den boşa atmanın sonu emre motor kaçınılmaz son belki e-9 larda farklıdır spayderler hiç sektirmiyo.:lol:
08.May.2013
CELİL
Alıntı:
REALİST Nickli Üyeden Alıntı
Celil abi felaket tellallığı yapmak istemem ama biliyosun 2 den boşa atmanın sonu emre motor kaçınılmaz son belki e-9 larda farklıdır spayderler hiç sektirmiyo.:lol:
eski kasalar farklı onlarınki sekromeclerden
spyder de 2011 de gelen partide şanzuman dişlisi ayar pulları yanlış takıldığından üretim hatası çıktı neyseki sorunun çözümü garantiden yapılıyor 8)