Arkadaşım hoşgeldin.İzmirin neresindensin.Ayrıca 7 temmuzdaki sınava bende bornovada gelicem.Orada görüşmek üzere.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşım hoşgeldin.İzmirin neresindensin.Ayrıca 7 temmuzdaki sınava bende bornovada gelicem.Orada görüşmek üzere.
hoşgeldin.. kazasız belasız suruşler..
İzmirin yolları taştan aman taşsız yolları seç,ayrıca arkanda sakın yengeden başka kız mız görmiyelim haaaaaa sonra sana da azdı bu adam derler, çılgın delilerin dolu olduğu bu siteye hoş geldin kendine mukayyet ol ol, siteye giripte doğru çıkan pek olmadı öyle her söylenene de inanma :cheesy: :cheesy: motoruna öyle her söyleneni takma sonra motor sadece taktıklarını taşır sende yayan kalırsın heh heeeee.
aramıza hosgeldin bide benden bi soru 7 temmuzdaki sınava girmek için geç kalan arkadaşlar (bknz. ben :D) bir daha ki sınav tarihi ne zamandır bilginiz var mı acaba?
Kardeşim aramıza hoşgeldin katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle.
Alıntı:
KIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bahçenin biraz ilerisi bademler, seferihisar'a doğru burada temiz hava bol gıda,bahçe var yeşillik var hayat var, ihtişam sürüyom..Su yokkk :x
yakın zamanda tanışmak dileğiyle hoşçakal.
vay kadir bey aramıza hoş geldin umarım motordan memnunsundur.en kısa sürede şu ehliyeti alı verde kızıl elma murat abimle beraber organizasyonlara katılın artık canm sıkılıyor vallaha ya.
sonraki sınavın tarihi 25 ağustos. 20 temmuza kadar kayıt yaptırmak gerekiyormuş ama bence acele edin bu da kaçmasın :D . zaten 25 ağustostan sonra da bir ay direksiyon sınavı için beklemek gerekecek. açıkçası ben de 7 temmuzda yazılıya giriyorum ve direksiyon sınavının ağustos başı gibi olması çok canımı sıkıyor. daha 1.5 ay var. :xAlıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Rüzgar sanırım sizinle geçen cumartesi çetincanda görüşmüştük. Urlada oturduğumdan bahsedince siz de bademlerde olduğunuzu söylemiştiniz oradan hatırladım. O gün baktığım motoru aldım ben de pazartesi. Aşağıda yatıyor şimdi :cheesy: . Motora bir alışayım ve ehliyeti alayım gezilerde görüşürüz umarım.
Hoşgeldin birader.