-
ulen içimden al şu parayı alıyorum o motoru fatih kardeşime demek geldi fatih vur kırbacı aslanım demek geldi oooof of :D boşuna denmiyor iş başka arjkadaşlık başka diye...
ne almayı düşünüyorsun kaan bundan sonra??? bu arada sahibinden komda bulamadım o sinyallerden bi yardımcı olsana...
-
enginim vallaha kafam karışık..bikaç haftaya satılmazsa satmıcam zaten, keyfi koydum..
arayan soran gelen bakan baya var ama inan benim gibi böle hewesle bincek adam çıkmadığı için yokuşa sürüyorum =)
bu akşam birisi gelecek, çok hewesli konuştu, bakalım sınavı geçerse yapıcaz bi güzellikler =)
hacı sinyalleri motorium39 kullanıcı ismine bak ondan almıştım..
-
Arkadaşlar motorum için gerek arayan gerek de görmeye gelenlerden anladığım kadarıyla bu motoru bu forumdakiler kadar ruhen seven yok, içime sinmedi hiçkimse..
zaten kafam karışık, satıp ne alacağımı da bulmuş değilim, o yüzden satmaktan vazgeçtim.
-
sana özendim bende ilan koydum bir sürü kişi aradı msj attı fakat anlamadığım şey şu ne alcaz biz bunları satıp :D:D:D:D
-
Türkiyede ne yazıkki klasik tarz motor kıtlığı var. 250cc'de RR Hyosung ve Daelim var. Sonrasında ikinci el bakmak gerek. Sıfır olarak birşeyler alabilmek için cebe en az 20000 tl koymak lazım.
-
engin satmaya kalktığım andan düne kadar yağmur gibi insan telefon, iyi de ne alacaz olm biz bunları satınca aynen =)