arkadaşlar sağolunda diğer arkadaşlar nasıl muhafaza ediyo?
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar sağolunda diğer arkadaşlar nasıl muhafaza ediyo?
ben otoparkla anlastım 30 YTL istiyor.Ayrıca üzerinidfe branda ile örtmeyi düşünüyorum ama motoru kullandıktan sonra egsozlar cok ısınıyormu.Eriyip kromaja yapışmasını istemem.Ne kadar sürede soğuyor motor ve egsozlar.
Ben 1 araba ile bina arasında kaldırıma bırakıyorum. Gerçi kimse oradan geçemiyor yaya olarak ama zaten pek kullanılan bir kaldırım değil.
Disk kilidi,halat kilit ve direksiyon kilidi.ayrıca alarm da var. Brandayı da örtüyorum tam bir KEDİ yuvası oluyor.
Bir tanesi doğurmuş kıyamıyorum da. Yavrular inanın tekeri tırmanıp çamurluğun içine giriyor. Çalıştırmadan önce heryerine tık tıklıyorum vallahi. :D
Alıntı:
MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
baba maşallah sende morotu merkez bankası kasası gibi yapmışsın helal sana. yetmezmiş gibi kedi esirgeme kurumunada dönmüş. alemsin he :):):):) :cheesy: :cheesy:
Bu sorun benim içinde ciddiyet teşkil eden bir konu arkadaşlar.. Hep düşünüyorum ama bulamıyorum formül.. Biraz daha irdelesek bu konuyu sevinirim..
walla ben şuanda kaş ta çalışıyorum burada gunduzleri otelin otoparkına koyuyorum geceleride kaldıgım pansiyonun onune bırakıyorum direksiyon kilidini kilitliiyorum sadece istanbulda da ecde kapalı otopark var yada açık otoparkda güvenlik var onun onune bırakıom sitenin cocukları ne kadar lanet bi adam oldugumu bildikleri için yaklaşamıyor :D
SANIRIM EN RAHAT BENIM BIR TAMIRHANEDE KALIYOR MOTORUM DUKYANIN UCUNDA KIMSENIN KULLANMADIG BOLUMDE HEM BAKIMLARIMIDA ORDA YAPIYORUM ALET ISTEMEDIGIM KADAR VE 30 YTL
AYLIK VERIYOM HELAL HOS OLSUN BENIMKI GARAJ COCUGU DISARDAKI MOTORLARDA SOKAK COCUGU OLSA GEREK :lol: :lol: :lol:
Muhim bir başlık.Dikkatli olanlarınız farkına varmıştır,koyacak yerim kalmadığı için motorumu satılığa çıkardığımın.Yeni fikirler bekleriz :) :)
Benim garaj vardı.tekerlerden yinede halatlı kilitlerim vardı bağlıyordum.
Eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım...
Valla bizim motor binanın önünde duruyo bazen anahtarı bile üstünde unuttuğumuz oluyo yani anlıycanız allaha emanet sakınan göze çöp batar rahat olun :)