Hayirli olsun . Gule gule kullan kardesim. Allah kaza bela gostermesin.
Yazdırılabilir Görünüm
Hayirli olsun . Gule gule kullan kardesim. Allah kaza bela gostermesin.
hayırlı olsun maşallah nazar ankara grubu baya kalabalıklaşmaya başladı bu çok iyi :mrgreen: :cheesy:
dun gece bı hevesle sıldım parlattım heryerını dedım bı tur atayım .aksam trafık de pek yogun degıl ama oturdugum sokak bıraz dar.kavsakta karsıya gecerken frene basacagıma gaza bastım karsıda galerının 2012 model accent arabasına bır hısımla daldıım .arabada 450 lıra hasar cıktı .benım vıtes kolum kırıldı NAZAR DEYDI ARKADASLAR NAZARRR . TIRNAGIMI KIRDIM . GOZUM COK FENA KORKTU. ACEMILIK DEDIKLERI ŞEYI KAVRAMIS OLDUM .MOTORUN KUVVETİNİ ANLAMIS OLDUM .ÜZÜLÜYORUM COK FENA DAHA PLAKAM BİLE ÇIKMADI.ALLAHTAN BAŞKA BİŞY YOK MOTORDA NE KADARA MAL OLUR BANA SADECE VİTES KOLU DEĞİŞTİRİCEM :(
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun..
Geçmiş olsun Volkan Allah beterinden korusun hepimizin bunun gibi sıkıntılarıları oldu canın sağ olsun nazar
o parçanın yenisi 120 tl civarıydı ama oto sanayilerde 30-40 tl kaynak yapıyorlar 8)
Karşı tarafın masrafı için trafik siğortanı yaptırdıysan rapor tut masrafı siğorta ödesin
Bunla geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını olur sakın gözün korkmasın tuzu biberi bunlar.
Ah be kardeşim... :(
Neyse bununla geçmiş olsun diyelim; canına zarar gelmemiş olmasına şükredelim. nazar
Çok geçmiş olsun kardeşim Hemen git bi nazar boncuğunu da tak gerçekten üzüldüm şimdi :( Bununla geçmiş bitmiş olsun
sigortamda yoktu cebımden odedım artık .oraya vercegım para adamın masrafına gıttı :(