Ya..soldamı sağdamı bilmem ama oralarda bir yerde ufak mini takım çantası yeri var ve kilitli olduğunu hatırlıyorum.İçinde takımlar mevcut.Ufak bir pense,anahtar, tornavida,v.s.. :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Ya..soldamı sağdamı bilmem ama oralarda bir yerde ufak mini takım çantası yeri var ve kilitli olduğunu hatırlıyorum.İçinde takımlar mevcut.Ufak bir pense,anahtar, tornavida,v.s.. :mrgreen: :mrgreen:
O kilit manita kilididir arkadaşlar, sarışın bi mantayı arkanıza alırsanız yolda giderken veya birşey almak için hatunu motor üzerine bırakıp bakkala çakkala girdiğinizde işe yarar, kitlersiniz hatunu bacağından oraya siz çözene kadar sizindir :P :P :P (zihni sinir procesi) :D
Başar, kardeşim sen hala burada mısın? Taa askere almadılar mı seni? :D Bu arada imza kısmındaki videoyu seyrettim, afilli olmuş, artık orjinallerini görürüz inşallah. Sevgilerle...Alıntı:
hosemario Nickli Üyeden Alıntı
Sakalımız yok ki :)Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Manita kilidi ve çekme halatı olayı bomba yalnız... :lol: :cheesy: :mrgreen:
Karar sizin hangisi daha kıymetliyse onu kiiltle, kask mı manita mıAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki manita abi yaaaaaaaa :cheesy:
DÜŞÜP KAYBOLSUN VE KAFAN TAKILSIN DİYE KONMUŞ BİR KİLİT :mrgreen:
ÖYLE DEĞİLMİ ALPER
alet çantası sağ tarafta dostum ve çok zor takılıp çıkıyor. Radyotör hortumu sıkıştırıyor o bölgeyi benim motorda.Alıntı:
Rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
yok yok kesin manita kilidi ahahahha
tayfun süpersin abi yaaa :cheesy:
o alet çantasının adı alet çantası.Yani motorunda o olmasına rağmen bir alet çantan olduğunu sanma.Kendine bir alet çantası al.okey:)