-
Görüşmelerimi yaptığım bayi sahibi derki ; Benim fiyatım uygun, hiç bir şeye karışmam, bir kask dahi vermem. al motorunu git...
aynı fiyatta bulamadığım için bu tavrı umursamadım, alttan aldım. Malum çok zengin sayılmam.
Öncelikle motor için kapora istedi. Dediki 200 TL gönder ben motoru sipariş edeyim, motor bana teslim olunca paranın tamamını yatırır, ambardan araç yollatır aldırırsın.
Tamam uygun dedim. IBAN no verdi. Bugun havale yapmak yerine İstanbul' da ki bir tanıdığımı yönlendirdim. Öğleden sonra gidip elden adıma kapora verecekti. Bu gün tekrar bayiyi arayıp arkadaşımı yönlendirdiğimi söylemek istedim ama aldığım cevap çok ilginç...
Bayi sahibi derki : 200 liraya birşeyin adı konmaz, ( kendisi dedi 200 ver diye) ayrıca senden ses çıkmadı kapora için bende ayırttığım motorla ilgilenmedim. ( bir gün önce iban verip ertesi gün bunu diyor ) eğer ellerinde duruyorsa alırız, bir saat sonra tekrar ara...
Özetle şöyle söyleyeyim, ben Türktelekom / TTnet te çalışıyorum. Günde ortalama 500 kişinin nazını çekiyorum ve hiç birisi doğrudan gelir kaynağım sayılmaz. Sonuçta bir ticaret işi yapıyorum ve her geleni dinleyip çözümler üretiyorum. İşin açığı böyle bir tavırla satış yapıyor olmasına şaşırdım... Elimde nakit parayla alış veriş yapmak için kimsenin bir yerlerini yalayamam afedersiniz. O elimdeki parayı almıyorsa alan bulunur... Nitekim bulundu, Demiryüreğin aldığı bayiyi sora sora buldum demiryüreğe ulaşamasamda. Ödemesini yaptım. Evraklarımı ve motorumu kendisi ulaştıracak Çanakkale' ye. Bense sadece servise gidip motorumu teslim alacağım.
İlerki tarihlerde tecrübelerinizden yararlanmak, şahsi deneyimlerimi paylaşmak üzere tekrar yazrım. Saygılar.
-
böyle satıcılardan bir şey alınmaz zaten, bu tip adamlar kaybetmeye mahkum malesef. iş yok diye ağlamasınlar sonra. ş.siz herif.
-
Sen yine iyi sabretmişsin arkadaşa. İyi misin kardeşim sen, diyeceksin. Her şeyde bir hayır var. Bak şer görünen sana hayır getirdi. Allah kaza bela vermesin. Çanakkale yollarında yeşillik mavilik içinde fotolarını görürürüz inşallah.
-
şimdiden hayırlı olsun biraz uğraştın ama istediğine kavuşmanın sevinciyle çektiğin zorlukları unutup keyfini çıkarırsın 8)
-
Arkadaşım. Foruma yeni girdim. Yeni okudum yazdıklarını. Elimden geldiğince yardımcı olurum tabiki. Ama görüyorum ki işi halletmissin bile. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Forum un amacida zaten yardımlaşmalı zaten.
-
-
ne kadar masum görünüyor:) Hayırlı olsun kardeş tekrar bakarsın çanakkaleye yolumuz düşer beraber süreriz
-
Mustafa gözün aydın makinana kavuştun hayırlı olsun güle güle kullan nazar 8)
-
Hayırlı olsun. Makinan gelmiş.
-