Bende son zamanlarda ciddi ciddi hysoung gv 650 dusunuyorum. Tork ve motor gucunu öve öve bitiremiyorlar. Enjeksiyonlularda yakitda cok dusukmus. 3 aylik beyaz daytonami ilk firsatta elden cikartsammi?
Yazdırılabilir Görünüm
Bende son zamanlarda ciddi ciddi hysoung gv 650 dusunuyorum. Tork ve motor gucunu öve öve bitiremiyorlar. Enjeksiyonlularda yakitda cok dusukmus. 3 aylik beyaz daytonami ilk firsatta elden cikartsammi?
Gv 650 ler görünüş olarak insanı hemen etkisi altına alan bir motor olmasına ragmen hemen büyüsüne kapılmadan ihtiyatlı davranmak gerekiyor.Kronik arızalar insanın canını sıkıyor uğraşmayı sevmek gerekiyor,ancak performans olarak 80 hp gibi bir güçle sahibini tatmin ediyor.İşin kısası kişisel fikrim olarak chopperlar arasında ki en güzel kasalardan birine sahip ancak sahibini üzemeyen bir motor değil.Benim Gv satılık arkadaslar,ilgilenen arkadaşlar telefonla iletişme geçebilirler8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7859501/detay/
baktım abi saol yanlız bu makinaların videolarını izledim 220-230 alırsamda şehir içi en çok 2, viteste kullanılacak 120-130 :) motorda bir sorun olurmu acaba arada 3. vitese geçsek bile:cry:
Selamlar arkadaşlar konu 2 haftalıkmış ama ben yinede fikir olsun diye yazayım..
daha yeni aldık 2013 1 ay ya oldu ya olmadı 1700 kmdeyim. motordan gayet memnunum. rodaj döneminde acayip benzin harcadı yağ değişiminden sonra 6 litreye düştü 100kmde. ama agrasif kullanımda ve çok dur kalklarda 8 e kadar çıktığı oluyor. agresif kullanırken vites aralıkları genelde 1 de 70 2 de 100 3 de 140 4 de 180 ve 5te 200 küsur üst limitler diyebiliriz(daha üste çıkmıyomu çıkıyo tabi).
onun dışında 3. vitesin aralığı gayet geniş. düşük devirde 3. viteste yada 120 kmlerde 4. 5. viteste sabit yol alabilirsiniz ama şöyle bir durum var. klasik bir chopper gibi kullanamazsınız bunu yani biraz farklı biraz hırçın kendisi :) 5. vitese atıp 60 70 le pata pata gezmek diye bişey de yok yani onu da düşünmeyin :) daha sonra foto eklerim arkadaşlar motorun tasarımı değişti biraz daha sportif oldu bence. yoksa bunu almayacaktım.
sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım
Umutcan GV 650 hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin nazar
herkesin sevip merak ettiği bir makina almışsın kanuni sonuda seneler sonra makinayı getirdi demek yeni makinaları 25 bin tl ye getireceklerini söylüyorlardı kaça getirmişler 8)
pegasus, evet yakıt biraz zorluyor beni çok geziyorum :D ama sanırım üstündeki motorun yapısından kaynaklı yaklaşık 6 litre fena bir değer değil aslında( ileriki zamanda yakıtın biraz daha düşmesini bekliyorum ilk aldığımda 10 litreye 95 km gittim rodaj fena :D ) . bu gelmezse mignightstar 950 alacaktım onun benzin değerine 4 lt dediler enjeksiyonlu ama pek inanamadım. süren birine sormak lazım.
teşekkürler Celil abi umarım hiçbirimiz kaza bela yaşamadan keyifle kullanırız :)
Aslında regal alacaktım fuara o niyetle gittim 350 cclik yoktu. 250likten sonra başka bir 250lik almak istemedim :) Bayilerde kalan 2012 2011 falanda olur dedim ama bulamadılar sonradan ben buldum onu da alamadık :) gv650 fuarda yoktu kanuni siparişle getiriyormuş artık. Biz de bayiyle anlaştık. gelirken de bir sürü sıkıntı yaşadık. mayısta gelecek motor temmuz başı geldi erteleye erteleye halimi siz düşünün o güzel havalarda :) sonra bir de fiyatı yükselttiler tabi sözleşmemiz olduğundan bize yansımadı fakat bayime yansıtılmış sanırım(bayiliği bıraktı)... Şu hyosungla adam akıllı ilgilenecek başka bir distributor olsa çok güzel olacak.... şimdi hyosung sitesine girerseniz 22.845tl fiyatı var plaka vs. masraflarla 23buçuk 24 e yakın tutar sanırım. 21 600 den arttı. dolar yükseldi diye arttırılmış çok güldüm düşse ne yapacaklardı acaba :) makina çok güzel ama kanuni diye bir gerçek var :) yaşadıklarımı hyosung kore'ye de ileteceğim bakalım ne cevap gelecek.