kubi inanıyorum yapmıştır. bu neslihan olayı buluşmamıza sürülen kötü bi leke oldu. tomcat bu hatayı düzletmen lazım. ( çözümü de bi rr sahibi olmak )
Yazdırılabilir Görünüm
kubi inanıyorum yapmıştır. bu neslihan olayı buluşmamıza sürülen kötü bi leke oldu. tomcat bu hatayı düzletmen lazım. ( çözümü de bi rr sahibi olmak )
iyiki doğdun denizzz.. iyiki varsın.. iyiki eskişehire geldin.. iyiki neslihanı dinlemeye gittin.... :lol:
arkadaşlar evlileri ben artık götürmüyorum bi yere...:)))) sonra ben kötü oluyorum abi.. adamları sanki ben yoldan çıkarıyorum diye..Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
şaka bi tarafa ekibin kanındaki alkol oranı yüksek olduğu için bunu kimseye teklif etmedim kalabalık gitseydik motorla gitmemiz gerekirdi o da uygun olmaz dı ama söz bir daha ki sefere...
komtanım ayhanııımmm...... bizim kuzene naaaptın sen .. :P adam ın ayakları geri geri gidiyodu eskişehirden çıkarken..
illede kalacam ben burda diye tutturdu... :lol: :lol: :lol: :lol: ne iş yaa bu neslihan olayı...40 tane cd taktık çıkardık yolda .. yok yok bunların hiçbirisi neslihan gibi söyleyemiyo felan deyip duruyodu.... :lol: :lol: :lol:
:+1: doğumgününün bitmesine az zaman varken bir kere daha kutlamak lazım gelir di mi.. yeni yaşın tüm sevdiklerinle beraber mutlu geçsin ..
sahi Deniz,- hatırlatmamalı belki ama- kaç oldun bu arada.. :P
abi neslihan bu yaaaaaaa :cheesy: :lol:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
söylüyo vallla eee nede olsa eski dostumuz :roll:
hohoyyyytt yakışır ayhan babayaaa......Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Yigenim yeni girfiğim 13. yaşın hayırlı uğurlu olsun sana :P yapacaz bi mincerlik senle :P
yaa arkadaşlar adminim alperim nerde haber varmı görünmedi hiç.... yoksa bira mı içiyorrrrr :D ulaştılarmı acaba evlerine sağ salim... istanbul ekibi yoklama yaptımııı...
abi evde yatıyo. ulaştı.