evet güzel fikir
Yazdırılabilir Görünüm
evet güzel fikir
Kayıtlı Üye
Tarih: 22:46 02-Temmuz-2007 - Mesaj: #10
--------------------------------------------------------------------------------
Rızanın fikrinide göz önünde bulunduralım, hepimizin öncelikli olarak ihtiyacı rahat park yeri ve keyifli sohpet edebilmek, benim önerdiğim mekanda haftanın belli günleri canlı müzik çalınıyor eğer müzikli olsun derseniz ona göre ayarlama yapılır, isterseniz müziksiz günede denk getirilebilir buluşma, müzik tarz olarak biraz ağır kaçabilir ama gurubumuzdada hatrı sayılır ağır abilerimiz var yani 1 buluşmayı benim önerdiğim yerde 1 tanesinide rızanın dediği yerde yaparız herkes rahat ettiği yeri seçer arkadaşlar...
iyi dedin Tayfunum Site sakınleri alın size dayanışma alın size alternatif.
Ya aklıma gelmişken sitenin rocker larınada dorock barda bi gün ayarlayabiliriz,hatırlarsanız 8 regali parkedebilmiştik 20 ye yakında parkedebiliriz
ah bu fikre katılmamak elde değilki :)Alıntı:
cannibal Nickli Üyeden Alıntı
ama dorock çok dolu oluyor katharsisin terası bence daha uygun.Sıcak yaz günleri için.Tabi buda bir fikir sadece.
Haklısın idare edin işte kemale erdik.Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Valla ayhanım imam adnana 20 motoru park edebilmek için saat 5-6 gibi gidip motorları sıkıştırmak lazım yoksa imkansız giremeyiz oraya :) o sokak zaten baştan aşağı vukuat egzost sesinden rahatsız olanlar gene mırın kırın edeceklerdir ;)Alıntı:
cannibal Nickli Üyeden Alıntı
katharsiste park sorunu yaşarız dorock dolu olsun nolmuş canım yahu 20 kişi daha alır :cheesy:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
tayfuncum ogzos sesinden rahatsız olup mırın kırın edenleride bana bırakıcaksınız ben icabına bakarım :evil:
bide park olarak sizin şu atv leri çektiğiniz sokağı kullanabiliriz Aksanatın önü bayaa motor alır
3 sokak alternatifimiz var park için o zaman sorun olmaz, varsın head bang ler yapılsın :)
Rıza ben çok beğendim mekanı,Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar resimlere bakın, şimdi tam zamanı olan bir yer, değerlendirelim lütfen ...ben ce fiatları da uygundur..
Haydi arkadaşlar,
dostlarımız gidip bir yerlere bakıyorlarve öneride bulunuyorlar kimseden bir ses seda yok
bir yer belirleyin de geldiğimizde rahat rahat CEZERYE yiyebileceğimiz bir adresimiz olsun.