Güle güle git ve gel. Eğer vatanı müdafaa görevinde birebir bulunursan postu teslim etme ve gereğini yap.
Yazdırılabilir Görünüm
Güle güle git ve gel. Eğer vatanı müdafaa görevinde birebir bulunursan postu teslim etme ve gereğini yap.
kardesim gule gule gıt gule gule gel. hayırlı tezkereler..
HANDO KALDERA'YI seviyor...Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
güle güle duygusal ve romantik dostum... sağ salim git ve gel
HANDO askere bir APACHE uğurladı... :x
hayırlı teskereler sana benden tavsiye hiç bişeye kafanı takma gül geç he de geç sıkıntıya sokma kendini oralarda sayılın gelir geçer.
Askerlik vatan borcudur.ÖDENİR. güle güle git sağ salim gel kardeşim.
yaw hosamario güle git gel dicemmm de...
ben ne b.... yicemmm...
hele bi git gel aslanlar gibi konuşuruz seninle ayrıntılı .....
komutanlarım ben hala gitmedim netcez.... :D
yaw 5 sene devre kaybıylada uzun dönem yapılmaz ki...
yanmışım ölmüşüm bennn....
Her Türk Asker Doğar... Bu sadece bir klişe değil; doğruluğunu askere gidince anlayacaksın.
Benim askerliğimi yaptığım 16 ay (12'si en güney doğu) hayatımda en önemli ve özel anları oluşturan süreçti. Gerçekle ilk orada tanışmıştım...
Şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim... Döndüğünde biz burada olacağız...
Hayırlı teskereler... Askerlik çok güzel birşeydir. O tellerin içindeki herşey yine o teller içinde son derece mantıklıdır. Eğer gün sayarsan geçmez... İşten ve görevden kaçma... Oranın bir parçası olmayı başarabilirsen son derece huzurlu ve başarılı bir askerlik yaparsın günler haftalar aylar nasıl geçti anlamazsın. eğer kendini yabancı tutarsan herşeye, arazi olma peşinde koşarsan değil günler saatler bile geçmez... Hayatının 15 ayını heba etme... Birşeyler öğrenmeye ve gelişmeye bak... Mutlu huzur dolu ve başarılı bir askerlik dilerim...
Kardeş, hayırlı teskereler. Allaha emanet ol.
hayırlı teszkereler dostum.Umarım gülerek gider gülerek gelirsin.Burdur'a giderken yanına güneş kremi al.Yazın kuru sıcağı adamın kulaklarında iz bırakır.
:D