Iyi dilekler icn ck tskkur ederm :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bora hoşgeldin. Ben de beyaz daytona kullanıcısı olarak motorun çok güzel olduğunu belirtmek isterim. fizik olarak ufak tefek değilsen pişman olmazsın diye düşünüyorum. Motor 190 kilo ağırlığında ve 2,3 metre civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam arakadaşlar detaylı bilgi verirler. Bu arada herşeyden önemlisi bakkala dahi gidecek olsan robocop gibi full korunma giyinmeyeceksen ALMA arkadaşım. Türkiyede motor işi biraz da deli işi.
Kızıl Atlı nasıl gidiyor beyaz daytona ile maceralar. Var mı bi yaramazlık ? kaç km ye dayandı canavar ? :)
İyi gidiyor Sunay hocam daha 220km yapabildim. Zate 50 si ilk aldığımda eve getirene kadar olmuştu. İşten fırsat bulamıyorumki. Tek sıkıntı motordan çok ses geliyor sıkılması gereken vidalar var galiba. Gidonda boşluk var çukura gidince metal sesi geliyor. Sol kapağın da tek ayağı kırık galiba o da takır tukur vuruyor. İlk bakıma gittiğimde hepsine baktıracağım. Havalar da soğudu yazlık mont üşütüyor yol yapamıyorum. Bayram tatilinde trafik de boş olur biraz turlamayı düşünüyorum havalar da iyi olursa. Sende durum nasıl sen baya biniyosun heralde?
Bora gidip bi motorun üstüne otur bak bakalım ayakların kolların rahat yetiyosa problem yok.
ıstanbulda regal satan bayı nerelerde var arkadaslar gıdıp su daytona nın ustune oturmam lazım once :D