-
aldığım bayi yukarıda reklamı olanlardan, Allah biliyor sorunumun nedeni kimse, hakkımı helal etmeyeceğim Onlara. nasıl sıkışık bir zamanda ne kadar zaruri bir ihtiyacım olduğunu bilseniz, yolda ruhsatsız araçla gitmek zorundayım, sırf sorun olmasın diye sıfır aldım üstelik. kusura bakmayın fazla yazdığım için ama , sinir bitmiyor.
-
Çok kötü bir başlangıç olmuş birde iş işin kullanma zorunluluğu zaman ve işkaybı eklenince daha gergin bir durum oluşmuş sorunlarına bakınca genel olarak motor yürür ana parçalar değilde vidaların bağlantıların gevşemden oluşan yan arızalar gibi duruyor bu sorunların hepsi düzeltilebilir ama zamana ihtiyaç var oda sende yok birde 150 cc model ticari koşturmaya dayanabilecek kadar kuvvetli bir makina değil senin en az 250 cc su soğutmalı bir model alman lazımdı ama olan olmuş işallah kısa sürede sorunların hallolur 8)
-
Arkadaşlar bu gün de yolda giderken egzos yerinden çıktı, pancar motoru gibi ses çıkıyor ve sanırım yağ kaçırıyor motor ? Benim suçum nedir de bayi bana bu motoru bu halde sattı ? Bu yüzden mi sıfır aldım ? Evlatlarının kursaklarından çıkar inşallah, , insan hayatıyla oynuyorlar. Aldığım bayi ve kişinin ismini açıklayacağım yarın son kez görüşüp.
-
ayhan geçmiş olsun yeni başlayan birinin bu sorunlarla boğuşması çok kötü. İlerleyen dönemde inşallah bunları bir hatıra olarak anlatırsın. Geçn bir arkadaşsın ilerde daha güzel anıların makinaların olur.
-
Ayhan geçmiş olsun bu kadar terslik görülmüş değil benim 6 tane regal raptor makinam oldu hiçbirinde böyle şeyler olmadı işallah kısa sürede sorunların çözülür :(
-
Geçmiş olsun Ayhan kardeşim.. Bende motoru aldığım günden beri küçük büyük çok sayıda sorunla karşılaştım. İnsanın canını çok sıkıyor cidden üstelik bayiiler, garanti kapaması konusundaki sorunlar derken " yeter ! " deme noktasına geliyor insan. RR motorlar çok şık ve genel olarak bütçemize uygun makineler ama satış sonrası hizmetler, kendiliğinden olan ufak sorunların giderilmesinde ki büyük uğraşlar falan hepsi can sıkıcı.. Ama denildiği gibi emre motor mailler konusunda hassas, bu sorunlarının hepsinin bir maille paylaş bence özellikle km'si düşük motorlarda çok yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bir motorun bu kadar sorun çıkarması biraz abartılı yani resmen üretim hatası gibi birşey ! Benim yaşadığım sorunlarda can sıkıcıydı ama seninkiler isyan ettiren seviyede !
Bence aldığın bayiiyi, satışı yapanın adını falan açıkla ki bizlerde bilgi sahibi olalım ya da RR almayı düşünenler bilgilensin.. Senin için extra sıkıntılı olan durum motorunda sıkıntı olunca işine de yansıması, bu durum olmasa zamanla düzeliyor, daha iyi bayiler daha doğru servisler tanıyorsun ve daha az sorunlu daha çok keyifli günler geliyor diyebilirdim.. Yine de sabır diliyorum sana.. Bayiilere servislere çok güvenme! Ama burada işi çok iyi bilen arkadaşların bizzat gittiği ve tavsiye ettiği yerlere güven tabii !
Tekrar geçmiş olsun Rider..
-
Çok geçmiş olsun Ayhan arkadaş..
Kısa süre sonra bende rr almayı düşünüyorum fakat bunları okuduktan sonra zaten var olan korkularım tavan yaptı desem yeridir.. Ayrıca zonguldakta bulunuyorum en yakın servis düzcede. Alsan bir dert almasan bir dert. bu konularda da edey şanssızımdır.
-
vallaha cok ılgınc bı durum olmuş cok gecmıs olsun.....