Kişiye göre değişiyor istanbul en kazık olarak ortalama 200 tl gibi başlayıp 300-500 tl fiyat verenler var :|
Yazdırılabilir Görünüm
Her şehire göre faklı değer biçiliyor bazı şehirlerde çok uyguna yapılıyor yalova dan muadil fiyat araştırması yapmak lazım
plaka değiştirmek için ikametgahını yalovada gösterip trafiğe başvurup prosedürleri yaparsan plaka değişebilir veya baban veya güvendiğin yalovada ikametgahı olan birine satış yaparsın satışta plaka değişikliği istermisin diye sorduklarında istiyorum dersin plaka yalova plakası olarak yalovadaki adrese gelir satış için 100 masrafla iş biter 8)
Düzeltme : Ruhsat adrese gelir plakayı trfiğe gidip sen çıkartıyorsun
taksit imkanını sormadım firmaya ama varsa gözüm kapalı yaptırırım
Benim motorda kontağı açtığımda farlar yanıyor kontağı kapatmadanda sönmüyor bu hepsinde böylemi
Bak ona ben de şaşırdım. :?:
2013 modeller için böyle bir değişiklik söz konusu mu bilmiyorum ama montaj esnasında da far bağlantısını direk çekmiş olabilirler.
Veya küçük de olsa ihtimaldir; far düğmen açık konumda kalmıştır. :D
Kontağı açar açmaz yanması hiç mantıklı değil; kontak açık olup da motor çalışır vaziyette olmazsa aküyü yer. Bu durumda motorun fabrika çıkışının bu şekilde olması ihtimali ortadan kalkıyor. 8)
Yeni kasa modellerde kontak açınca parklar otomatik yanıyordu yeni gelenlerde farlarıda açık pozizyona getirmiş olabilirler yanılmıyorsan yeni euro normlarına göre görünürlüğü arttırdığı için tüm araçlarda far otomatik yanması kuralı getirildi
Bir marşta çalışma olayı motor sıcakken olur soğukken gaz ister 8)