Azmi aramıza ve ailmeize hoşgeldin:)
2014 en uğurlu sana gelmiş,kazasız belasız kullanman dileğiyle:)
Yazdırılabilir Görünüm
Azmi aramıza ve ailmeize hoşgeldin:)
2014 en uğurlu sana gelmiş,kazasız belasız kullanman dileğiyle:)
Hoşgeldin dostum,Ben de ilk motorumu aldığımda arkadaşımdan rica ettim ve işyerinin önüne kadar o alıp getirdi.Sadece çalıştırmayı ve 1. vitesi gösterdi.2-3 gün içerinde trafiğe çıktım ama şimdiki aklımla böyle birşeye nasıl cesarte ettim anlam veremiyorum.Türkiyenin her yolunda her tip araçla çok uzun KM tecrübelerim var o ayrı ama Kullandığın her aracın pratiği birbirinden farklıdır.Bir aracı kullanmak demek marşa basıp gaz verip yolda gitmek demek değildir.Bir aracı kullanabilmek demek karşılaşılacak ani bir durumda gerekli tecrübeyi ve hareket kabiliyetini beyninde bulundurabilmek anlık doğru refleksi gösterebilmek demektir.Eğitim herşeydir..
Azmi kardeşim aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim.
Yalnız anladığım kadarıyla deneyimin bir yana senin ehliyetin ve motorunun da evrakları (plaka vs) eksik. Nacizane tavsiyem bunlara dikkat etmen yönünde olacak. Evrakların tam olmadan yola çıkma. Çevirmelerde yiyeceğin cezalar seni motordan soğutabilir. 8)
ben şuan bir eğitim motoru ile sürüyorum dengede sıkıntı yok ama daytona ağır motor onda nasıl olur bilmiyorum daha yeniyim. benim motoru herşeyden önce almamın nedeni yılbaşından sonraki 2014 fiyatlarından etkilenmemek içindi. ÖZel aldım eğitim bittikten sonra ehliyeti almayı planlıyorum.
Fatura kesildikten sonra plakayı çıkarmak için 3 ayım var bu sıradada onları halledeceğim ortalama hepsi içinde 800 lira gider (ehliyet,plaka,emniyet,sigorta) gibime geliyor.
kendi motorumla trafiğe çıkmam mart sonunu rahat bulur ama benim acelem yok sabırlıyımdır. dedimya motor bu şakaya gelmez....
abi önerilerin için çok sağol. düşünmen bile yeter. ben sağlamcı bi adamım her şeyim tam olmadan (bilgi tecrübe evrak vs) o motoru trafiğe çıkarmayacağım. Sabırlıyımdır. İlk önce özel aldığım dersleri iyice hazmedip halletmek geriside evraklar plaka vs onları halledip sonrada trafik inşallah