Tüm gezi boyunca bi tane tehlike atlattım. O da dün dönerken senin memlekette hocam.. :mrgreen:
Çevreyolu bitişinden çıkmadan bikaç kilometre önce geniiş bi viraj var baya uzun bi viraj. sola dönüyor. Orada viraja girmeyi unuttum "!" :mrgreen: 160 km hızla bariyerlerden uzun atlama yapacaktım verilmiş sadakam varmış, milimetrelerde kurtardım valla.. :p Biraz da benim hatamdan kaynaklandı tabi. Virajı gördüm uzaktan, çok da sevdiğim bi virajdır; yüksek hızlarla keyifle yata yata alınan bi viraj. Tam viraja giriyorum gözüm takıldı karşı taraftan bi grup motorlu aynı viraja yatmış bana doğru geliyor. En önde beyaz bi busa var arkasında binlikler falan.. Gençlik gazlıyo falan diye düşünürken.....!!!! Anaammm virajı unuttuk!! viraja 45 yatacağıma 80 falan girmişim :p:p en sol şeritteyim ve dümdüz devam ediyo motor. o hızlarda motor çok ağır oluyor ve ani yatıramıyorsun. Fren yapsam bizim 80 olacak sana 90 :p bütün kaslarım boşaldı birden. Resmen bıraktık kendimi; daha önce bi kaza tecrübem olduğundan bu hissi biliyorum. Kendini çarpışmaya teslim ettiğin son birkaç saniyen oluyor. Yine aynı hisse teslim oldum. orta şeritte bi bordo kangoo vardı, onu yaladım geçtim hala en sağ şeride atıyo viraj beni... Resmen emniyet şeridinin en dibinde viraj bitti............
çevreyolundan çıkışta ilk dinlenme tesisine girdim ve yere bastım.. o anı hiçbirşeye değişmem.. Hiçbirşey düşünemiyorsun o yere bastığın anda.. Durduğum shell benzin istasyonu çalışanlarına boş boş bakışlar atıyorum. Sanki "Siz beni canlı görüyosunuz şu an di mi [smilie=greencolorz:" dermişcesine bakıyorsun ama onlar anlamıyor :mrgreen:
Hey gidi Bursa be. Canımı veriyodum sana :p