Hoşgeldin Uğur. Sezona kadar şöyle sağlam bir chopper buluruz sana umarım. 8)
Erkan tebrikler; bir gencin daha aklını çelmişsin. Primini hesabına yatırdık. :p
Gençlerin aklını çelip choppera geçirme görevini sana vermekle çok iyi etmişiz. :p :p :p
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgeldin Uğur. Sezona kadar şöyle sağlam bir chopper buluruz sana umarım. 8)
Erkan tebrikler; bir gencin daha aklını çelmişsin. Primini hesabına yatırdık. :p
Gençlerin aklını çelip choppera geçirme görevini sana vermekle çok iyi etmişiz. :p :p :p
Bu daha başlangıç Emrehan abi virüs gibi yayılıyoruz maşallah diyelim bu sezon çok canlı olacak :p Tabi bu arkadaşlar da lafta bırakmaz umarım :cheesy:
hoşgeldin :) inşallah istediğin bi motor alırsın chopper zaten harika bişeydir iyiki başka tarz almamışım dersin :) alabilceğin motora görede bütcene göre alabilceğin en iyi motor hakkında bilgi verilir burada zaten yeni baslican için sanırım 250 cc yi geçmemen daha iyi olur
Herkese tek tek cook tesekkur ederim bu kadar cok geri donus olacagini dusunmemistim yeni uyandim uyanir uyanmazda bu siteye baktim herkese ve herekese cook tesekkur ederim erkan cok ayip ediyorsun ne zaman lafimin arkadasinda durmadim lutfen surmeyi ogrenemezsem o ayri ama :D inanin suan bi mutlu oldum bu kadar hosgeldin mesajina :))
Şu ilana bir bak o zaman. Bizim siteden Umut Can - Barış kardeşlerin motoru. Beğenirsen pazarlığını ben yaparım senin için Uğurcum. 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44275316/detay