benim külüstür 110 anca görüyo saolsun benden önceki sahibi canına okumuş güzelim makinanın laka laka ses yapıyo korkuyorum basmaya :D
Yazdırılabilir Görünüm
benim külüstür 110 anca görüyo saolsun benden önceki sahibi canına okumuş güzelim makinanın laka laka ses yapıyo korkuyorum basmaya :D
Beyler RR'nin hız göstergesi fazla fazla gösterir. Yalanım yok XVS ile 100'le peş peşe giderken RR-250 e9-b'mi kullanan arkadaş 110'u biraz geçti dedi. Aynı testi CB 125E ile yaptık o da 90'la giderken RR 100'ü gösteriyordu. Bence japon motorlarla bir hız karşılaştırması yapın derim.
zaten 110dan sonra zorlaniyor regaller bide fazla gostermesi kotu. Regal alacakdiim vazgecdim para biriktirdim birazdaha dragstar650 aliyorum
ben xt 600 le denedım 10 km az gosterıyo benım kı zaten daha 116 km yı goremedım ıbrede ama benım ıbrede bozulma var sanırım bazen takılıyo kalıyo bakmak lazım
bassam gıdecek ama tıtresım adamı tribe sokuyo bende yavas tan gaz kesıyorum....
malum 2008 titriyoooooo... :D
arkadaşlar haftasonu şöyle motorumla bi turluyayım dedim düzlükte 110 u, tatlı rampada 120 yi çok zor gördüm birde göstergenin yaklaşık %10 fazla gösterdiğini düşünürsek 2012 sıfır aldığım, hiç zorlamadığım spyder ım acaba son hızı biraz düşük değil mi ve eğer öyle ise tavsiyeniz var mıdır? herkese iyi akşamlar...
olabilir celil abi motor henüz 1500 de ve doğru dürüst hiç zorlamadım hep şehir içi fır fır gezdim... bakalım açarız artık yavaş yavaş :)
bir konu daha var direksiyonu sanki bi 5 cm kadar daha yakınlaştırsam çok rahat edicem daha önce böyle bişey yapan var mı acaba?