kin oraya lamba takacam ama çamurluğa çarpar ...korna taktım ani kasislerde veya frenajda ön çamurluğa vuruyor...kornanın yerini değişcem ama yer bulamadım ...bi çizimde korna için yapıver kardeşş..Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
kin oraya lamba takacam ama çamurluğa çarpar ...korna taktım ani kasislerde veya frenajda ön çamurluğa vuruyor...kornanın yerini değişcem ama yer bulamadım ...bi çizimde korna için yapıver kardeşş..Alıntı:
yok okan kardeşim işin esprisi o
7li gayet güzel olmuş
senin de dediğin gibi bence de daha fazla takmana gerek yok
hatta düşünceme göre belki oradan bir cubuk/boru aparatı ile sağa ve sola sinyallerini uzatabilirisin i sinyaller cok geridearka planda kalmış gibi
http://www.resimyuklet.com/uploads2/load115090.jpg
ewet kino haklısın sinyallerin konumu benide rahatsız edıyor..ama motohobinin gönderdiği aparatlar bunlardı bende onları kullandım..senin dediğin yere takmak istesem komple yeni bi dizayn olayına girmem lazım ...zira elimde ona uygun aparat yok..
ya sen var ya okan
yılların motorcususun neyi nereye takacagını sen cok iyi bilirsin. :cheesy:
zaten olay o apartı da kendin icat edeceksin sen yaparsın birşeyler ve o sinyaller yerini bulur bence. :lol:
Yaww uzaktan bakınca uzay aracı geliyor gibi gözükür motor.Çok ilginç ve hoş olmuş... :cheesy:
He he bu gazda bana yeter artık...Alıntı:
matrix teki uçan kötü robotlara benzemiş
bunları sanırım gerçek anlamda kullanmıyorsundur.kaç akü ile geziyorsun diyede sorabilirim
valla resim çok küçük ordaki hassasiyeti tam göremedim biraz daha büyütte ben oraya takacağın şekilde bir düzen veya boru ayarlayım
dostum 5 gündür şehir dışındaydım cevaplarımda gecikmeler oldu ...3 tanesini kullanıyorum kendi farıyla birlikte ..diğerlerini daha bağlatmadım...heralde aküde yetmezdi gibime geliyor.. :cry:Alıntı:
turlabo Nickli Üyeden Alıntı