Bak O Konuda Haklısın Çekim Zaten Trafiğe Kapalı Alanda Gerçekleşti.. Madem Öyle Resimlerin Yazısına Bir Not Düşeyim..Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Bak O Konuda Haklısın Çekim Zaten Trafiğe Kapalı Alanda Gerçekleşti.. Madem Öyle Resimlerin Yazısına Bir Not Düşeyim..Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
trafige kapalı alanda düşünce bişi olmuo mu???? sen nerden mezunsun bakem kim ogretti sana bu işi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD: lütfen korumalı olarak bidaha cektir :D
Trafiğe Kapalı Alanda 5km hızla bile gitmezken düştüğünde işine yarıyacak motor ayakkabısı, dizlik ve eldivenler zaten takılıdır dostum.. İlgine ve Duyarlılığına Teşekkür Ederim..
şaka yapıom yaw allah dusurmesi ne 5km ne 50km de neme lazım basımıza ole seyler gelmesin :D
Dostum Şaka Yaptığının Farkındayımda.. İçime Kuşku Düştü Ondan Sonra.. Neme Lazım Olayın Mahiyetini Anlamıyan Biri Çıkarda, Bak Adam Böyle Çıkmış Artis Gibi :D Diyip Öyle Biner Diye Detaya Girdim..
:D :D :D :D :D :d :d
reklam ajnasında görevin de dostum? bide interaktif bölümünüz var mı?
(bknz. iş bakınan RRci)
Kendi Firmam.. :) İnternet Sitemizi Gezinirsen Bilgi Sahibi Olabilirsin.. Forum Kuralları Dahilinde Yasakmı Bilmiyorum.. Bir İncele İstersen..
http://www.regalraptor.net/forum/pro...wprofile&u=508
merhabalar
açıkcası söylemek gerekirse son iki resim hariç bana diğerleri pek hoş gelmedi.
son iki resimde bir hava yakalanmış ama sb olan düz resimlerde fotojenik bişiye rastlamadım
genede çalışmanız için teşekkürler
Selam Cellat,Alıntı:
cellat Nickli Üyeden Alıntı
Yorumların için Teşekkür Ederim..
Bir Defaki Sefere Dergilerde Çıkacak Bir Çalışma Yaparız Ne Yapalım..
Molada O Sıcağın Altında, Kaprisli Birkaç Yeni Yetme Mankenin Yaptıklarının Stresini Yaşıyan Ekip Arkadaşımın Ricam Üstüne Çektiği Bu Kadar Oldu.. Kusuruma Bakmayın..