abiler kardeşler güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepberaber kazasız belasız inşallah nice buluşmalara ama gözüm korktu valla büyük bir sorumluluk altına girmişim dediğiniz gibi dikkat etmem gereken çok şey var :D
Yazdırılabilir Görünüm
abiler kardeşler güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepberaber kazasız belasız inşallah nice buluşmalara ama gözüm korktu valla büyük bir sorumluluk altına girmişim dediğiniz gibi dikkat etmem gereken çok şey var :D
Ömer kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin kara kızıma iyi bak yoksa alırım anahtarını :x
kardeşim hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Yabancıya gitmeden aile içinde nikah kıyıldı :) Hadi hayırlı olsun tekrar, keyifle kullan...
Bak ya hemen "oğluna" kavuşunca kızını unutmuş :D kızın yeni sahibi olarak da korumak bana düşer :evil: şaka bi yana Celil abinin emeklerinden dolayı bende teşekkür etmek istiyorum iki insan sevindirdin abi resmen :mrgreen: dolaylı olarak Alper abinin de faydasını görmüş oluyorum onada teşekkür ediyorum ve tabiki her daim başına bela olduğum bana ilk motoru aldırdığı güne hala pişman olan kuzencim iyiki varsın :D
Hayırlı olsun tekerin düz bassın allaha emanet..