müslüm abi ben seni de 50 yaşındasın sanıyodum :evil: :evil: :mrgreen: :lol:
Yazdırılabilir Görünüm
müslüm abi ben seni de 50 yaşındasın sanıyodum :evil: :evil: :mrgreen: :lol:
sefalar getirdiniz HEKİM BEY
HANDO gelişinize... GEL GEL AMAN GELİŞİNE, GÜL GÜL AMAN GÜLÜŞÜNE KURBAN OLAYIM... :D
hando 10 numarasın :cheesy:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz toktor bey... sizin gibi deneyimli babaları aramızda görmekten mutluluk duyuyorusss... inşallah bi yerlerlere beraber sürer beraber dalarız...
seni tatlı su kurnazı seni iki tüp bir olunca sualtı cennet olur haAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
HANDO kovboylar nerde diyor... :?
olmamı... tek tüp bilem yeter.... bi oktopusa bakar... dimi toktor beyy....
doktor bey slmlar... bende sizlerle dalmak isterim :D hatta yolunuz kaş a düşerse hemen hbr verin.. agresus cum üzerine afiyet dun aksam gece dalışı vardı acayip keyif aldık dip zamanı 52 dk.derinlik 10m. görülenler 4-5mürekkep balığı, 1 adet ahtapot,2 adet trombon balığı ve dah birsuru uyuyan balıktürü cok guzeldi :D süperdi :D
Mustafa Abi, hoşgeldiniz. İnşallah tanışma fırsatımız da olur..
Ulee ne diim ben sana uğurum beaa... uleeee nispet yapmasan olmasss di mi???.... biss buralarda yanalım pişelim deniz, dalış hasretliğine düşelim sen kalk oralardan hava yap bisslere... yakışıyomu sana.. ama dur sen dönceksin buralara nası olsa... ben bunların hesabını o zaman soracam... :twisted:
Hesap soracaklar çoğalıyo Agresusum o bence gelmez bida buralara