Alıntı:
cellat Nickli Üyeden Alıntı
Abartma diycem ama burası türkiye :D
Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı:
cellat Nickli Üyeden Alıntı
Abartma diycem ama burası türkiye :D
mehmetim etine dolgunum ... geçmiş ossun yaa... :( dikkatli git kardeşim.. biz motorcuları hala trafikte adamdan saymıyorlar.....
Bunlara versek odunu versek odunu!! acaba düzelirlermi ? :twisted: :twisted:
Denemek lazım :x :x:x:x:x:x:x
çook geçmiş olsun mehmet abi aman kendimize bir dikkat ediyorsak çevredeki ö...üz sürücülere on kat dikkat etmemiz lazım
Büyük gecmiş olsun yaw memet abi....
İyi her birini dövsen bile bir sürü oküz var, hayır dayak yiyen oküz bide düzelse..
hepside tabş boyle değil ama olan olduktan sonra bişey değişmiyo ...
allah daha büyüğünü kimseye hiçbirimize göstermesin arkadaşlar ...
Memet abi tekrar gecmiş olsun...
akşama dur gelirken bi horoz kapıp da geleyim ...
aaa dur bi oküz cıkar zaten karşıma, paketleyip onu getireyim ...
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Kömürde lazım biraz yakmak için :)
Arkadaşlar, dün de biz bi kaza atlattık. Gece saat 23e doğru, Ayhan'ın eski kötü ve kaka motoruyla yemeğe gidiyorduk, ben artçıydım. Birden yola bir pizzacı hıyar minik motoruyla atladı. Fren yapmak için çok geçti, nitekim arka tekerleğimizi kaydırmaktan başka bir işe yaramadı. Allah'tan herif son anda bizi farkedip fren yaptı, resmen sıyırdık. Kask haricinde bende hiçbir koruma yoktu. Ciddi anlamda çok korktum. Geri dönüp herifi bulduk. Adam görmedim deyip duruyor, durmadan saçmalıyor, bir tek özür dilemiyor. Oradan ayrıldık, bugün restoranın vardiya amiriyle görüştüm, ne cevap gelecek çok merak ediyorum.
Geçmiş olsun gomtanım..Zaten motosiklet kullanıcılarının kötü imajı restorant servis motorları ve kuryelerin hediyesidir... :x Araba kötü imajının taksi ve minibüs şöförleri olduğu gibi.. Mutlaka hepsi kara korsanı değildir ama kurunun yanında yaş ta yanıyor işte :?Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Defalarca görmedim diyene kadar lafın arasına "özür dilerim , kusura bakmayın" da sıkıştırsaydı belkide müdür ile görüşmeye gitmeyecektiniz..
İşte insanımızın hata yaptıktan sonra bile hatasını anlamak istememesi çok ilginç ve sadece bizim ülkemizde :!:
geçmiş olsun komtanım burdada aynı sorunlar var ucuz eleman çalıştıracaz diye ehliyeti bile olmayan 16-17 yaşındaki çocuklara veriyolar motorları sonu ne olur diye düşünen yok
İş özüre gelince bizim halkımız pek özürdilemeyi sevmiyor hatayı kabullenmeyi küçüklük olarak görüyor.Halbuki bunun bir erdemlik olduğunun farkına varsalar hayat dahada kolaylaşacak belki sağda solda hırgürde olmayacak
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN.