Hayatimda bu kadar mahçup olmadım.insanların benim için yataktan kalkıp gelmesi çok etkiledi beni bu kadar tahmin etmiyordum gerçekten örnek alınması gereken bir oluşum neyse yazmayım ben duygusala bağladım......
Yazdırılabilir Görünüm
Hayatimda bu kadar mahçup olmadım.insanların benim için yataktan kalkıp gelmesi çok etkiledi beni bu kadar tahmin etmiyordum gerçekten örnek alınması gereken bir oluşum neyse yazmayım ben duygusala bağladım......
Emrahım hayırlı olsun ehliyetin. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Elinde bulunan Regal Raptor la ilgili vektörel çizimleri bana mail atabilir misin? (leventakiska@gmail.com)
Bu arada geçen gün Bülent abiye bendeki resim formatındakileri göndermiştim. Kaliteli değildi. Belki onun da işine yarayabilir.
hayırlı olsun emrah. sınav etlikte olmuş sanırım, bende aynı yerde aynı motorla almıştım ehliyeti. yürüyebiliyor olsaydım ben de gelirdim. bu arada forumun facebook grubu falan var mı bu tarz ani buluşmalardan haberdar olmak açısından iyi olurdu.
Sağol arkadaşım bugün reşat abi ankara ani buluşmalar diye bi bir sayfa açtı yorumdan takip edebilirsin en kısa zamanda buluşmak dileğiyle
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=9165