selam arkadaşlar
hoşgeldin dilekleri için hepinize teşekkürler. mesajlardan anladığım kadarıyla baya bi eskişehirli var burda. ama ben kimseyi tanımıyorum :cry:
yanlız başıma motorla gezmekten sıkıldım. benide alın artık aranıza :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
selam arkadaşlar
hoşgeldin dilekleri için hepinize teşekkürler. mesajlardan anladığım kadarıyla baya bi eskişehirli var burda. ama ben kimseyi tanımıyorum :cry:
yanlız başıma motorla gezmekten sıkıldım. benide alın artık aranıza :cheesy:
Sen nerdeydin biz Eskişehirin altını üstüne getirdik jandarma seferberlik ilan etti Emrah komutan ve askerleri bile bizi engelliyemedi, musaözü nün tüm sincapları bizi tanıdı, gonzalezin bütün çekirdekleri sincaplar tarafından talan edildi sonra takviye kuvvet olarak Ayhan komutan tüm birlikleri bizim üstümüze sürdü ama onlarda fayda etmedi, en sonunda Eskişehirliler tamam kardeşim yedikleriniz içtikleriniz için para vermeyin hepsi bizden dediler bizde tıka basa yedik içtik sen bunları nasıl duymadın televizyona bile çıkıtk.
HOŞ GELDİN TOSYAYA BEKLERİZ.
hosgelidn kardeşim boyle giderse yakında
RR-Eskişehir grubunuda açarız.
ya müslüm baba walla öyleymiş. ben sizin geldiğiniz hafta şehir dışındaydım yoksa sizi görür takılırdım peşinize ahh haberim olsaydı önceden sizi ağırlak için elimden geleni yapardım. sonradan eskişehir resimleri görünce kafayı yedim zaten bende orda olmalıydım diye. inşallah bundan sonraki organizasyonları kaçırmam.
Hoşgeldin