Bir ömür boyu mutluluklar dilerim kardeşime.23 yıllık evliğimden şunu öğrendim karşılıklı anlayış olduğu sürece o evlilik yıkılmaz .Dilerim sende bunu başarırsın.
Yazdırılabilir Görünüm
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim kardeşime.23 yıllık evliğimden şunu öğrendim karşılıklı anlayış olduğu sürece o evlilik yıkılmaz .Dilerim sende bunu başarırsın.
Saolun abiler iyi dilekleriniz. Icin darısı tüm bekar arkadaşlarin basina.
Aynı yastıkta yaşlanın kardeşim, mutluluklar:cheesy::cheesy:
kardeşim hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar nazar
karşılıklı anlayış felan hikaye, sen kadını anlamaya çalışma ve ne diyosa onu yap sorun yaşamazsın :p
yoksa erken yaşlanırsın mücadele etme, gücün yetmez :p
bunlarıda bi köşeye yaz
Egemen'e aynen katılıyorum, ilk 5 yıl denedim, öğrendimki bunlar bizim dünyamızdan olmayan ayrı yaratıklar ve sevilmek için yaratılmışlar ama madalyonun diğer yanı farklı tabiiki :)))))
24 yıllık evliyim ve 19 yıl önce pes dedim he he he
Yahu kardeşim, evlenene kadar motor tepesinde olan adam, 21 yıl sonra zorla 125 lik scooter a binebildi ve en sonunda da 1 Mayıs da bi 150 cc ye müsade alabildi :)))
hayırlı olması dileğiyle.
Allah mesut bahtiyar etsin.. Özelden de konuşmuştuk, o gün tura çıkmış oluyorum malesef.. Benim için de eğlenin sürün arkadaşlar :happy:
Saolun beyler güzel dilekleriniz için . Umar8m korteje korteje katılacak sayısı biraz daha artar nitekim cok hevesliyim:)
La Ağa biri beni durdursun demişsin de saat var fakat hangi tarihte durduracaz .:mrgreen: :mrgreen: