tamam abi haberleşelim musa_delav@hotmail.com abi numaranızı yazarsanız ararım ben sizi cumartesi günü haberleşiriz
Yazdırılabilir Görünüm
tamam abi haberleşelim musa_delav@hotmail.com abi numaranızı yazarsanız ararım ben sizi cumartesi günü haberleşiriz
bende akşam 7 de mimar sinanda düğüne gitçem.sizle gelirim gezmeye.dönüşte bana mimar sinan e5 te total benzin istasyonu varmış orayı gösterirsiniz.:)
punisher adın musa galiba :) beraber buluşalım öyle gidelim büyükçekmeceye.bende e.kapı yada gop taraflarında olcam8)
Selamlar foruma uzun süredir uzağım öncelikle bu konuda affınıza sığınıyorum.Eski üyelerin çoğunun aktif olduğunu görmek çok güzel ,15.06.2014 tarihinde organize edilecek olan geziye katılmak isterim.Net Buluşma yeri ve saati bildirilirse katılacağımı bildirmek isterim.
Saygılar.
Pazar gunu sabah saat 8:30-9:00 arasi Buyukcekmece ATIRUS alisveris merkezi onunde bulusup Çatalca Çilingöze dogru yola cikabiliriz. Katilmak isteyen arkadaslar lutfen kendini listeye eklesinler.
1-Dragendo ( Engin )
2-
3-
4-
5-
engin bence yolun karşı tarafında buluşalım.istanbulun içinden gelecek arkadaşlar e5 ten tekrar karşı yöne geçmek zorunda kalacaklar bana sorarsan köprüleri geçince çatalca dönüşüne gelmeden (karayollarının hemen yanı)orada geniş bir cep var hem istanbul içinden gelecek arkadaşlar hiçbir yöne sapmadan direk bizi görebilirler.
1-Dragendo ( Engin )
2-sirinbaba (Can)
3-
4-
5-
Fatih dogru diyosun. Ofise gecince google earthden resimi alip paylasirim. Dedigin kose bulusmak icin rahat bi yer.
1-Dragendo (engin)
2-sirinbaba (can)
3-fatih ekren
4-
5-
Arkadaşlar bu cuma kırklarelinden ist.e gelicem, pazar sizle gezip ordan geri dönerim, sbah beşiktaştan büyükçekmeceye geleceğim, tam buluşma yeri ve saatini yazarsaz sevinirim,bir de eşler kız arkadaşlar geliyor mu?
Bahadır olur saat 07:30 da cevizlibagda yeşil kundura nin önünde toplanalim bizde