Eğer yalnız müzik dinlemek için ise teyp onun yerine intercom öneririm bleuthot ile cepten müzik ve ayrıca radyo da dinlersin telefon gps kullanırsınız.(bilgi amaçlı önerdim ben kullanıyorum öneririm.)
Yazdırılabilir Görünüm
Eğer yalnız müzik dinlemek için ise teyp onun yerine intercom öneririm bleuthot ile cepten müzik ve ayrıca radyo da dinlersin telefon gps kullanırsınız.(bilgi amaçlı önerdim ben kullanıyorum öneririm.)
ben daha cok alarmı düşünyorum hem motosiklet korumada olur daha fazla hem usb girişi ve hoparlörleri oluyo alarmın kücükte bişey öyle çirkin görünüm olmuyo ybr lere yapılan gibi harley tarzı müzikde dinleyebiliyosun istersen usb den telefonunu şarj de edebilirsin :D
http://www.vatanbilgisayar.com/fs-p2...--kirmizi.html
Bahadır bunu al gidonun arasına koy :) vallahi çok ses veriyor şahidim. bende creative d 100 var bluetooth ile telefona bağlanıyor kampa giderken arkaya sabitledim fileyle, ses geliyor ama arkadaşların çoğunda boru egzos olduğundan ! temiz ses alamadım. :)bir dahaki sefere ön tarafa sabitleyeceğim bir klips sistem yapabilirim.Ek olarak nazi kask almıştın uzun yolda tercih edilmese de kulaklar açık kaldığından çok rahat duyarsın ben kapalı kaskla duyuyordum müziği motorlar olmasa çok daha iyi olurdu ses:)
Ben hallettim o işi çoktan.Mp3 çalarlı alarmlardan aldım 25 dolara.Celil abi ile benzin deposunun altına monte ettik.Ama dediğin gibi egzostan müzik sesi duyulmuyor.Bakalım esk.e giderken orjinal susturuculu egzosları takacam yine.Hoparlörler deponun altında göze batmıyor ama depo sesi kesiyor biraz onun etkiside var.Kapalı kaskta sesi kesiyor baya.Yani bütün bu sorunları hesaplarsak müzik dinlemek biraz zor oluyor.En güzel kulaklık :D :p