o zaman yağmurda da kullanmamak lazım öyle değil mi? Ben foşur foşur yıkıyorum birşey olmuyor...
Yazdırılabilir Görünüm
o zaman yağmurda da kullanmamak lazım öyle değil mi? Ben foşur foşur yıkıyorum birşey olmuyor...
evvettttttt bide ben anlatayım bakın nasıl yıkıyorum .
1- önce yıkamacıya gidip sıcak suyla bi ıstatıyorum
2- sonra detarjanlı suyla fırça ve süngerle iyice siliyorum .
3-tekrar sıcak suyla( tabiki su tazzikli ) bida yıkıyorum
4- son yıkamadan sonra her tarafını hava ile temizliyorum hiç biryerinde su ve pislik kalmıyacak şekilde
5- son işlem olarakda temiz emici bir bezle son kurulama yaptınmı *******pırıl pırıl*****sizde bi deneyin.
arkadaşlar benim rr ninsol eksozun motor çıkışında nikelajda sararma var diğer eksozda bu yok neden olur.acaba eksoz subabında erken açılmamı var sıcak gaz nikelajı yakıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.edremitte 2500 :frown: servisine götürdüm ustaya sordum önemli değil dedi ama ikna olmadım.
ben 2-3 defa yıkayıcıda tazyikli su ile yıkattırdım.hiç problem olmadı.parlatmak içinde pastalı cila kullanıyorum
Beyine su kaçarsa fena yalnız. Ona dikkat edin...
balıkesir dostum
egsozun sol cıkışı diyorsan dikkat et radyötüründeki su antifrizlimidir eger öyle ise ve açıp su falan koyarken damlama sıcrama yapmışsa ondan dolayı olabilir dikkat ediniz
ben bazen suyu kontorl ederken su falan damlıyor antifreze li su tabii hemen siliyorum ne olur ne olmaz diye
ayrıca emrah bu beyin ne iş abicim neresindedir bu beyin
yıkama yaparken olmadı naylonla sarmalımıdır.
ya genelde herkes su ile falan demişde yıkamayı ben bu yıkamayı mazotla yapıyorlar diye duydum neyse olmadı bir götürüp denemekte fayda vardır ( tabii başında durup bekleyecez kontrol edcez yani) :mrgreen:
Selam Kino Beyin ateşleme sisteminde... bujiden geri takip et bulursun :-)
sayın kino arkadaşım eksoz borusundaki sararma ile su takviye veya radyatör kapağının olduğu yer ile alakası yok.aşırı ısınmanın sebep olduğu bir menevişlenme yani sarı mavi yeşil renk karışımı. diğer eksoz çıkışında böyle bir renk değişimi olmaması dikkatimi çekti.ilginize ve cevabınıza tekrar teşekkürler
yaa mazotu falan unutun kardeşler cuppadak kayar düşersiniz maazallah ...ne işiniz var garip garip işlerle motosiklet hiç mazotla yıkanırmı allah aşkına.. lastikleriniz mazot olacak ondan sonra kalkışla birlikte güüüüp aşşaa..
mozotu sadce zift lekelerini çıkarmada kullanın onuda birbeze dökerek