-
Valla ole bi durum olsa oda gelirdi ama malum bebek çok yeni ve dışarıya belirli aralıklarla ancak çıkabiliyor anneye ilk zamanlar çok bağımlı çocuklar ve dışarıda uzun sureler kalinamiyor ve saatlerimiz çokddağınık yani fırsat buldukça dışarı çıkmak değiluyumak istiyoruz bu aralar :) iinşallah bu benim tutkun bugün belki bir süreliğine ara vericem ama kesinlikle bitmicek bunu biliyorum . Ayrıca desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize tek tek tesekkur ediyorum
-
Abi hayırlı satışlar aile herşeyden önemli hayırlısı olsun :)
-
Cem Abi motorum da artçı koltuğum da her zaman hazır senin için ufak kaçamaklar düşünürsen hep burdayım :cheesy: Motorunu alacak şanslı kişiye de şimdiden hayırlı olsun diyeyim :)
-
Kardeşim daha yeni bulduk birbirimizi hemen pes etmek yok,vur çadırı üstüne ara ara bin,öncelik ailen olsun aynı sıkıntılar hepimizde var,Bi daha duşun derim ben:?
-
Abi keşke satmasan ama sen daha iyisini bilirsin tabiki. Motor olsa da olmasa da hep bekliyoruz seni.
-
öncelikle hakkında hayırlısı olsun
bu foruma 1,5 sene önce yazmıştım motor alacağım diye...
alamadım..
evleneli 1 sene oldu daha yeni evlenmeden önce aile istemiyordu
şimdi hem eşim hemde ailem istemiyor...
ama şu varki..
ileride
KEŞKE..... KEŞKE....
dememek için yapılan bütün baskıları bertaraf edip seninde dediğin gibi çocuklugumdan beri olan özlemimi gidermek taraftarıyım.
şu an bende çocuk yok ama kısmetse 1 yıla kadar o da olacak Allah ın izniyle.. ve çocuk motora engel değil.
ülkemizde motora/motorcuya saygı hoşgörü hep 2. hatta 3. planda kaldıgı için ailelerde direk kaaları bahane etmekteler...
tamam kazalar birer emsal teşkil etmekte motorun istenmemesi için ama ben TUIK raporlarını incelediğimde ülkemizde motorla kaza oranı bütün ulaşım araçları içerisinde hem karışılan araç sayısı hemde ölümlerin sayısal sonuçları açısından son sırada...
hal böyle olunca da istatistikleri anlatmak elbette bize düşüyor..
hayırlısı olsun...