Tanju abi içime su serptin hakikaten. neredeyse yola çıkmaktan vazgeçeğim :) şaka bir yana teşekkür ederim uyarılar için ;) bunlar önemli detaylar benim için :)
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgeldin Ferhat. Motorun ve ehliyetin hayırlı uğurlu olsun. nazar
Yola çıkarken mutlaka yedek far ampulü ve arka stop ampulü de al, bunlardan biri patlarsa ve hava da karardıysa yola devam etmen mümkün olmuyor çünkü. 8)
En son yaptığıım İzmir-Edirne yolculuğunda her mola da lastiklerimin indiğini farkettim tabi ki lastik tamir spreyi ile işi çözdüm. debriyaj telim koptu ( ne zaman kopacak diye merak ediyordum açıkcası :) ) yanımda olduğu için telide değiştirdim. Allah a şükür kazasız belasız gidip döndüm. Bu yolculukta standart şeyleri alman yeterli ki hepsi sayılmış durumda ama en çok keşke alsaydım dediğim şey sırt desteği yoksa kamburun çıkar şahsen benim bel ağrım çok oldu. Şimdiden hayırlı yolculuklar
kazasız belasız sürüşler dilerim .İlk rodajınızı sakin bir şekilde yapın sonra uzun yola çıkmanız motorunuzun daha uzun ömürlü ve sağlıklı yapacağı kanaatindeyim.nazar8)
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu yol işi anladığım kadarıyla biraz ustalık-el becerisi de istiyor :s