tamam olmazssa yarın uğrarım size orada olurmusun yarın sen
Yazdırılabilir Görünüm
tamam olmazssa yarın uğrarım size orada olurmusun yarın sen
yarın burdayım gelirsen halletmeye çalışırım izne çıkacaktım ama elemanlar sorunu yüzünden bi hafta daha ankaradayım
Benim civata somun 500km bakımında serviste kalmış. Usta takmayı unutmuş. Cırt cırt taktım sıktım. Gayet de oldu yani...
sanırım uretılen motorlardakı sorunlar ıscılerın kaytarıklıgından meydana gelıyo ne o yaaa mesaı bıtmeden sunu takmam lazımmı dıyolar yanı eve gec kalmamak ıcınmı salla gıtsın yapıyolar anlamıyrm kı ve sanırım motorun saglam olanında yıne ıscı kaytarıklıgı aman vakıt gecsın sunu daha ıyımı sıkayım dıyolar anlamıs degılım bunların kalıte kontrol ekıplerı dahı olmak uzere alayı kaytarık :evil: :evil: :evil: :oops:
Sonuç Hakkında Bilgilendirme:
TT06 Contaların Geçtiği Çubuğu Elektrik Bantı İle Bantlıyıp Kalınlaştırdı Ama Yine Biraz Kullanınca Olduğu Yerden Attı..
Kuruçayırlı Vasıtası İle 1 Adet Garanti Dahilinde Hava filtresi Kapağı Sipariş Verdik. İnş Değişince Çözülecek..
kapağın geçtiği yerdrki plastiği değiştirin alt zincir kapağına esnedikçe zıy zıy ses yaparsa 2 yönlü yapışkan bant var hop yapıştır araya sorun bitti
kapaktaki tırnağı ısı yolu ile ek bir mika yapıştırarak kalınlastır tırnaklarınıda kapağın dışa gelmemesi için tırnak yap