-
Diğer malzemelere bir şey diyemem ama Xenon farlar bildiğim kadarıyla çift olarak satılıyor. pazarlıkla 550 $ civarı olması lazım. geçen sene bir arkadaşla başka bir amaçla kullanmak için bir tane almıştım
Yanlzı şöyle bir sıkıntı var. arabamın bakımını yapan usta Motorsiklet altarnetöründen 55 Amperden az akım geliyorsa takma dedi. lamba bir ara devresiyle beraber satılıyor. ve 12 Volt 35 Watt 5200 kelvine yakın bir renk sıcaklığı var ( öğle vakti güneş ışığı ortalam 5300-5500 kelvin arasıdır)
bir başka usta da ( hem oto elektirik hemde elektronik ustası ) piyasada kasap çok ,tak bir şey olmaz dedi.ve yine aynı usta bulabiliyorsan 14 amperlik akü veya montaj yapacak yer varsa mevcut bir aküye pararlel bir akü tavmamı tavsiye eder.
Anlayacağınız bu değişimle yapmak istemek yetmiyor. hem maddi olarak bedelini ödemek hemde bu işlerden anlayan iyi bir ustaya denk gelmek gerekiyor.
------------
Söz dayılardan açılmışken. benim dayım Hakim. ama mekanik yetenek özürlü bir adam. yıllar önce, evinin sigortalarını sarmayı beceremiyor diye tüm sigortaları otomatik olanlarla değiştirmiş. ancak sigorta atınca eve yine elektrikçi çağırıyor.
3 arabanın gireceği yere anca park eder. ancak hakim olduğundan yolda bunu gören yol veriyor. kazayla çarparız marparız. ne olur ne olmaz diye.yanlız çok sert hakim . Allah kimseyi adliyede sanık sandalyesinde karşısına çıkartmasın.hele birde tehdit edilirse Allah tehdit edene acısın
-
beyler ön çamurlukta kırılmış benim ya ah dayı aaaaaah :| :| :frown: :frown: :cry: kaç para bu ön çamurluk bilgisi olan varmı ??? :(
-
-
bu ön çamurluğu 1.5 ay evvel 80 ytl verip çetincandan aldım bende ufak bir kaza geçirip ön çamurluğu kırmıştım.
-
kardeş izmirde orası yaw :D saol fiyat için
-
Ön çamurluk 68 YTL+5YTL kargo parası.
Xnonlar için buraya bak.
http://www.hepsiburada.com//productd...ctid=otm011761
http://www.hepsiburada.com//productd...ctid=otm011759
Bunların sadece kısa farı var. Aşağıdakinin her ikisi de
http://www.hepsiburada.com//productd...ctid=otm011747
Bir de bunların ampulü 35 veya 50W oluyor. Zaten Üstündeki 35W. 50W'ı da kaldırır rahatlıkla.
-
Biz bu motorla nikahı kıydık zaten yengeniz sen üstüme kuma getirdin diyor, abicim bir pavyon .......suna bile bu kadar para harcanmaz, japon motoruna bile bu kadar para harcanmıyor, meğer biz çin prensesiyle evlenmişiz de haberimiz yok.
-
ben bi taktik veriiim...hepsini birden yapma .. yavaş yavaş yap.. o zaman harcadıın para da gözüne gelmezz... ben ölle yaptım valla her gün bişi taktım... şimdi takmaya yer kalmadı... :P
-
abilerim dün çantalarımı aldım sisy bar çantası yan çantalar depo üstü koruma sosis çanta aldım elcikleri değiştirdim bide depo üstü koruma aldım onun üstünede ipod umun deri kılıfını diktim süper oldu valla çantalar motoru bayağı değiştiriyomuş ya geriye kaldı diğerleri :) bu arada lunatic abime teşekkür ederim linkler için abi adın neydi birde bir sorum olacak sitedeki üyelerin kişisel bilgilerine nerden ulaşacağım ? yaşı mesleği ismi vs...
-
Fun club için üye ol, ondan sonra ulaşırısın. Sen önce Çarşamba toplantıya gel bi yaw acele etme sabret biraz. Motoru alalı 3 gün oldu kırk yıllık motorcuları geçtin be aksesuar konusunda. Yavaş yavaş fazla asılma ip kopar sonra.