-
Gomtanım.. !
:scared:
Ve sevgili raptorlu nefer arkadaşlarım..
Kanımca Pazar hava pek bi güssel olabileceği için Kavak bi miktar kalabalık olablecektir... Fekat Maşukiye'de İlkerkoparal kardeşimizede uymayacaktır... Arzu ederseniz erken bi saatte -ki 9-930 gibi - Çengelköy Çınaraltında toplanıp güssel bi kahvaltı edebilir, ardındanda uygun göreceğiniz bi rota üzerinde hareket edebiliriz... Bu arada Kavak'a hayatında bir kez gitmiş bi insan olarak yanılıyorda olabilirim, lütfen düzeltiniz; bildiğim kadarıyla kavakta kahvaltı edilebilecek uygun yerler kısıtlı....Maşukiye hoş bir teklif olsa da İlkerkoparal kardeşimizin sadece kahvaltıya katılabiliyo olması beni öncelikle kahvaltı üzerinde yoğunlaştırmaktadır...
Arz Ederim!
-
çengelköy çınaraltı diyorum ben :) ben gelemiyorum siz gidin keyfini sürün boğazın
-
evet arkadaşlar çengelköy pazar sabahı saat 9:30 10 arası kahvaltı. anadolu yakasından gelenler buluşma yeri çengelköy meydan. Avrupa yakasından gelenler saat 9.30 boğaziçi köprüsü gişeleri geçergeçmez sağda buluşalım ve hepberaber güzel bir kahvaltı edelim
-
İşte budur.... Komtanım, Çelebim, Selçuğum.... uyarmı herkeslere.... önce kahvaltı ve sohbet sonra yol yaparız..... Anadolu kavağına ve ya fenere falan gideriz...
Admin nerdesin... Alper tim... Müslüm Baba.. haydin , bu hava kaçmaz....
-
Bana uydu tabii de önce bana bir akü lazım agresusum frog man'im...
Telefonunu bekliyorum hararetle. Efe'ye kalp nakli yapmamız lazım...
-
sensin gurbaa adam... :P ...
bikaç yer aradım fekat bosch la ilgili sorunlar mı ne olmuş, getiremeişlerr falanmış... birazdan aksaraya gidiyorum... İnşallah güssel haberlerle arayacağımdır seni.... Cumartesi öğleden sonra ve ya engeç pazar sabahtan sendeyim... :mrgreen:
-
beyler kimler geliyor pazar günü bir liste oluştursak. mesela bana köprüde kimler eşlik edicek hadi görelim eleri. aidikurt kurucumuz olarak sakın gelmiyorum deme. tim, müslüm baba nerdesiniz avrupa yakası alooooooooo.........
-
Oh oh gezin bakalım bende gelmek isterim ama pazar gunu ne olacagı belli olmaz gelirsem haber verecegim
-
Sevgili Raptorcular! Güssel İnsanlar... Malum hava tahmin raporlarındanda takip edilebildiği üzere Pazar günü hava bir miktar serin olacak gibi...Bu sebeple o gün gelecek tüm abi ve kardeşlerimin sıkı giyinmelerini önerir, bu serin havanın kahvaltımıza ayrı bir hava katmasını temenni ederim... :cry:
-
agresus dostum kimseden ses çıktığı yok havada fena bozdu yatıcak galiba bu hafta sonu he ne diyon???