Hoşbulduk,dileklerine teşekkür ederim.Doğru söylüyorsun,sonuçta 10 sene scootere bindiğim halde bu motoru alınca 18 yaşlarda motosiklet kullanırken duyduğum heyecana benzer duygulara kapıldım.
Yazdırılabilir Görünüm
Hayirli ugurlu olsun 41nazar
Aramiza hos geldin abi allah kaza bela vermesin
Hoşbulduk,ikinizede teşekkür ederim.
Gurol abi hosgeldin sefalar getirdin motorun hayirli olsun allah kaza bela vermesin insallah ve insallah bizde senin yasinda motor ustunde oluruz tek hayalim buydu sen. Gerceklestirmissin suandan itibaren idolum sensin engin tecrubelerinden faydalanmak icin sabirsiZlaniyorum tekrardan hosgeldin abi :)
Hoşgeldin Gürol abi. Motorun hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız sürüşler nasip etsin...
Hoşbulduk ve teşekkür ederim.Genç yaşta bu keyfi yaşadığın için çok mutlu olman gerekir.İnşallah benim yaşıma hatta daha fazlasına kazasız,belasız ve sağlıklı bir şekilde gelirsin.
Motosiklet hakkında tecrübem yok sayılır çünkü scooter bana göre bisiklet sınıfı ile aynı gibi. Ama hayat hakkında tecrübelerimden istifade edebilirsin.
Hakikaten motosiklet tutkusu başka bir şey,bu yaşta bile insanı heyecanlandırabiliyor.
Üst düzey bir araba alsaydım beni bu kadar heyecanlandırmazdı.
Gürol abi hoşgeldin, motorun hayırlı olsun