teşekkürler... şimdi yine bir konu içinde farklı bi soru daha :) bujileri ngk nın hangisi uyuyor acaba daha sökp bakmadım.baksamda başka markanın bujisi ise gene öğrenemem :) birde internette kullanma kılavuzu yokmiki acaba
Yazdırılabilir Görünüm
teşekkürler... şimdi yine bir konu içinde farklı bi soru daha :) bujileri ngk nın hangisi uyuyor acaba daha sökp bakmadım.baksamda başka markanın bujisi ise gene öğrenemem :) birde internette kullanma kılavuzu yokmiki acaba
Aramıza hoşgeldiniz.
Merhaba
Aramıza hoş geldin.
Bende samsun atakumdayım,gerçi yaş olarak aramızda ufak bir fark var ama anlaşacağımıza eminim.:)
Hosgeldin erol kardesim motorun hayirli olsun allah kaza bela vermesin agiz tadiyla bin insallah
Tekrar merhaba
Evet bende şimdi gördüm,hem motor hem balık merakı ikimizdede var.
Ben 10 senedir scooter ile idare ediyordum,bu makinayı alalı bir ay gibi bir zaman oldu.
Henüz smk ya hiç dahil olmadım.Güzel bir havada bir gün bir araya gelip çay içer sohbet ederiz inşallah.
Hoşgeldin, inan bana burası motor bilgisi olarak ve arkadaşlık olarak tatmin edecektir :-) Kazasız, belasız sürüşler olsun..
Hoşgeldin Canerol Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Hoşgeldin Erol Can, Samsun bu aralar baya atak yaptı. Havalar ısınınca artık orada bir buluşma ve kaynaşma toplantısı yaparsınız
herkese teşekkür ederim :)