Furkan plaka orjinalden küçük olacak diye app plaka istiyorlar normal ebat olursa sanırım kimse istemez buna benim arkadaşda dahil durumu netleştirelim
Yazdırılabilir Görünüm
son olarak durum nedir :soru? yaptırıyormuyuz. ben orjinal plaka istiyorum trafik için bilginize:)
Abiler plakacıyla konuştum. Mühürlü yapılabilen en küçük boyut 24x15 boyutlarında oluyor. Daha küçük plakarda mühür olsa da muayene de sıkıntı çıkartıyolarmış. Ama istersen mühür vurulduktan sonra yazılara ve mühüre zarar vermeden kenarlarını makinayla kesip küçültürüz dedi. Durum böyle. Kimler istiyor kimler istemiyor kesin olarak bilgi verin ona göre veriyim siparişi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
furkan benim sipariş'de geçerli8) orj olsun:)
furkan bende parayı gönderdim bi bakarsın.adresi özelden gödermiştim.. orj olsun benim plaka8)
teşekkürler:)
Türker abiyle görüştük. Diğerleri ödeme yaptı. Serkan abi korhan abi(potenza) sadece siz kaldınız. Vaz mı geçtiniz yaptırıcakmısınız ona göre veriyim siparişi
Gönderdim kardeşim Küçük app mühürlü,teşekkürler
Konuyla ilgilenmen bile 40 tl den çok çok değerli emeğine sağlık = )yarın kontrol et halaa gelmemişse tekrar bakarız
Furkancığım, ben şimdilik vazgeçtim, küçük boya mühür vuruluyor gibi algıladım. Ama gene de emeğin için teşekkür ederim kardeş.
Plakarın siparişini verdim abiler yarın elimde olucak işten çıkınca alıcam kargolamasını da pazartesi yapıcam :)
Abiler plakaları aldım. Şimdi kenarları kesilicek küçülttürebildiğim kadar küçülttürücem :) http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...568a207120.jpg
Plakalarımız hazır en çok bu kadar küçültülebiliyodu bende öyle yaptırdım küçük istiyosunuz diye :) plakalar orjinal mühürlü ve hologramlı trafikte ve muayene de sıkıntı yaşamazsınız hayırlı olsun :)
Kargolamayı pazartesi işe gidince şubeden kendim yapıcam bilginiz olsun :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...802f23e8fc.jpg
Furkan emeğine sağlık çok güzel olmuş8)
Sağolun abiler teşekkür ederim :) aklımda başka şeylerde var mesela pleksiden raptor riders anahtarlığı yaptırmak gibi :) kendime pleksi plakalık yaptırıyorum beğenirsem atarım sizede resim. Klübün arması yada yazısı olan pleksi anahtarlık yaptırıcam sonra da güzel olursa isteyene ondan da yaptırabilirim ama önce görmem lazım tabi :)
Serkan abi ve mehmet(kurt) abi sizin adresler olmadığı için plakaları gönderemiyorum. Bugün ulaştırırsanız adresleri bana gönderiyim plakalarınız yanımda :)
Serkan abiye de gönderdim sadece sen kaldın mehmet(kurt) abiii :D
furkan mesajlarına bak ben msj çektim8)
teşekür ederim kardeş eline sağlık8)
ancak diğer arkadaşlarada bir sorum olacak mühürlerde 34 ist yazıyor bu bir sorun teşkil edermi:soru?