Gökhan kardeşim fotoları beğenirken bu sefer file verme bak boş geçtiğin fotolar oluyo gözümüzden kaçmıyo :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
beyler ben bu "motorcu kız" muhabbetinden şunu öğrendim : bu kadroyla motoshow a fuara falan gidilmez... bizi ordan atarlar, atmakla kalmaz ömür boyu men ederler... :Rockn Roll:
Laaynn Çok eğlenmişsiniz iyi goygoy yapıyorsunuz. Kıskandım arkadaşlar iyi ki bir hafta gelmedik. Allah muhabbetinizi arttırsın.
Haftaya baktım ayağım iyi değil bende sedat abi gibi arabayla geleceğim ama kaskı yanımda getireyim de. Motorumuz yok demesinler =)
arkadaşlar, iş günü ve ortamı kimseyi bozmamış hala 8)çarşamba buluşma sohbetleri tam gaz gidiyor:cheesy:
Oğuzhan, resimlere bakarken çok merak ettim! senin kaskla aranda ne gibi bir ilişki var? :soru?
kaskın tam mevsimi şimdi abi...
ama asıl kaskın hasını bursa'da yiyeceksin... böyle karacabeyi biraz geçince sağda bi yer var, vizörleri falan hep kendi çiftliklerinden... enfess...
Ekremcim biz o konuyu seçtik haftaya buluşmada ben safety car olarak önden gideceğim.:cheesy:
Sıkıntı yok eğer ağrı sızı devam ederse hiç zorlama ben gelir alırım seni, beraber gider beraber döneriz.
Bu arada nazar boncukları Süleyman abi tarafından cümlemize takıldı.Senin için özel ebat yapılıyomuş:p
Saygılar
Süleyman abi Nazar boncuğu attım cüzdana cüzdan kayboldu artık sen düşün =) (Şaka bu arada o kadarda değil :)
Sedat abi eyvallah büyüksün.Alıntı:
Ekremcim biz o konuyu seçtik haftaya buluşmada ben safety car olarak önden gideceğim.
Sıkıntı yok eğer ağrı sızı devam ederse hiç zorlama ben gelir alırım seni, beraber gider beraber döneriz.
Bu arada boncukları Süleyman abi tarafından cümlemize takıldı.Senin için özel ebat yapılıyomuş
Hatta biz bir araba klübü kuralım ordan RaptorCars diye :)
Caner ve Oğuzhan kardeşlerim.Alıntı:
Şşş tamam ekrem geldi konuyu kapatalım onsuz nasıl eğlendiğimizi bilmesin
http://i56.tinypic.com/2ujpmiw.jpg
Vayyy ekrem kardeşim hoşgeldin bizde sensiz geçen kötü buluşmadan bahsediyoduk ya :p:p:cheesy::cheesy::cheesy:
Celil baskan insallah avrupa yakasi ekibiyle ve sizinlede tanisma firsati bulurum.Buyuk bulusmayi bekliyorum.
Saygilar.
Celil abi anadolu yakasında benim gibi acemi çok. O yakaya geçmekte zorlanıyoruz. Murat abiyi tenzih ederim :) Bir gün süpriz yapıp gelsene :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ekrem kardeşim haftaya çarşamba her 2 yakadaki hasret son buluyor çarşamba günü tüm raptorriderslar beşiktaşta buluşuyoruz.
Bu buluşmaya bahanesiz herkesin katılmasını ıstıyoruz gelmeyen olmasın valla yakarız motorunu herkes carsamba gununu sımdiden ayarlasın.
İnşallah Eray :)
Caner Çarşamba inşallah hepberaber muhabbet edebilicez :)
Sedat Çarşamba inşallah büyük buluşmayı gerçekleştirip hasret gidericez :)
Ekrem bende sizin yanınıza gelicem ama fırsat olmadı çarşamba inşallah hasret gidericez :)
haftaya Celil Başkanla tanışıyoruz :Rockn Roll:
ben de geleceğim buluşmaya, saat 7 de küçükyalıda işim bitiyor, ondan sonra çıkıyorum yola... bi aksilik olmazsa cuma öğle saatlerinde varmış olurum beşiktaşa :artiz:
şaka bi yana bi tarafım yemezse motorla gelmeyi ben de arabacılara katılabilirim... bakalım göreceğiz o güne kadar ne oluyor ne bitiyor... kesin olan geleceğimiz...