:lol: :lol: :lol:
eeeeee şimdi kocamın eli ayağı titremiştir yazacağınıda unutmuştur nede olsa taş fırın :lol: :lol:
Yazdırılabilir Görünüm
eeeeee şimdi kocamın eli ayağı titremiştir yazacağınıda unutmuştur nede olsa taş fırın :lol: :lol:
Serdar Ortaç'ı pek sevmem ama hakkaten binlerce dansöz var yaaaa!! :lol: :lol:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yapma Gülçin ya ondan olsa olsa halkekmek olurAlıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
bak şimdi kızdıracan kocamı süprizleride yapmayacak akşama :lol:
Akşam teneke çalacam kapınızda :P :P :P :P :P
çal çal
tebrik ederim alperim gülçinim. allah mutluluğunuzu daim etsin. inşallah küçük RR' cınızın gelişinide kutlarız.
Alıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
Doğan nerdesin baba sen? Alıcam paçanı aşşa valla!!!
sen hiç konuşma kardeşim. asıl sen nerdesin. katıldığım hiç bir geziye gelmiyosun. katılamadıklarımdada hep sen varsın :) mahsus mu yapıyon !!!
Ne gezisi? Hangi geziye katılmışın da konuşuyosun? Terbiyesiz!!! Çarşamba akşamı röneparka gel, çekicem kulağını!!!Alıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
sultanahmet, eskişehir,röne parta vardım. ama sen yoktunnnnnn...!!!!Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR LÜTFEN KONUYU DAĞITMAYIN BU BAŞLIK DUYGUSALLIK İÇERİYO AAAAA :lol:
Yalnız mileydim biz de Doğan'la çok duygusal konuşuyoruz!! Tam da kendisine derin duygularımı iletmek üzereydim!! Neyse, o zaman bu işi burada bırakalım!!Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ama daha seninle görülecek hesabımız var doğan!! Alıcam aklını, mermi manyağı yapıcam seni!! :D :D
first lady olaya el attı. o yüzden uzatmayacağım. görüşürnce görüşürüz seninle !!! :)Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Görüşünce görüşelim abi! Özledim lan!!
Buralar güzel olunca çok güzel oluyo!
Akşam hava kararınca karanlık oluyo!
Hava sıcak olunca çok sıcak oluyo!
İnsanlar evlenince evlenmiş oluyo!
Yıldönümleri tekrar takrar kutlu olsun oluyo!
İdikurt çifti mutlu olunca Moon da mutlu oluyo! Seviyorum kardeşim!! alla allaaa!!
hayda bunlar ne olaki aceppppAlıntı:
admine şikayet ediyom aghlaka aygırı durumlar var ahanda burada muck - aşkım falan filan kitlesin bu topiği nedir bu yaa :P :P :P :P
ne oo öyle akşama süprüzüm var varsa şimdi yapsun süprüzünü bizde bilelüm değülmü
first laydi acebe tek taş gelirmi dersinnnnnn şöyle pastalar çicekler böcekler falan derken içinden birde tek taş cıkmaz mı??? (admin haydiii)
don perinyonu (1938i tavsiye ederim) unutma haa öyle kuru kuru bira ile olmaz bu akşam...
baba merak etme sen esasında onun için en değerli benim .Benim içinde en değerli hediye o.Biz malda mülkte gözümüz yok :)
kurnaz adam işi bedavaya getirdi..... :lol: :lol: :lol:Alıntı:
vallaahhaaaa yaa
olaya bak okann
işi bilecen işe gitmeyecen HELAL sana adminim yine buldun bir ayar (dimi boşuna mı admin oldun yanii)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neyse daha yenisiniz biraz eskiyin de görecem bizim önümüzde ki 5 yıllık siparişler alındı
ama bu işin akşamıda var kino baba....gülçin naapar adamı ... :lol: hey gidim heyyyy.....tek taşı almadan bi gitsinde eve o zaman gör sen olayı.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sağlık, Huzur ve Bol Kazançlı Bir Ömrü Hep Birlikte Yaşamanız Dileği İle..
sağlık ve mutluluk dolu uzun seneler geçirmenizi canı gönülden dilerim...
SEVGİ...
HERGÜNDÜR..
ÖZEL GÜNÜ FELAN OLMAZ.....
SEVEN ADAMINDA....
TAKVİMLE İŞİ OLMAZ...
Alperim adminim.. bu laf tutar her zaman .... 8) 8) 8) aklında bulunsun diye yazdım... :lol:
admınım nıce mutlu yıllar bır yastıkta kocayın............ :cheesy:
Arkadaşlar benim açıkçası tek taşla işim olmaz adminim bana telefon almış bu bence tektaştan daha değerli çünki sevdiklerimle şarjım yarımsaatte bir bitmeden rahat rahat konuşabilicem.
Admininiz işi biliyor siz merak etmeyin :lol:
Gençlerin evlenmeleri ve böyle evlilik yıldönümlerini hatırlamaları gerçekten hayattan alınabilecek en güzel zevklerden biridir hatta birde çocuk oldumu :mrgreen: senelerin nasıl geçtiği anlaşılmaz birde bakmışsın çocuklar evlenme yaşına gelmiş, işte o zaman hayat arkadaşının ne demek olduğunu anlarsınız, hayat tek başına geçmez mutlaka bir hayat arkadaşı can yoldaşı olmalıdır, mümkün olduğu kadar bu kısa ömürde kimseyi hatta hanımlarınızı incitmeyin onlar evlerin direğidir, cennet onların ayaklarının altındadır, gonzalez bu konuyu hepimizden daha yoğun yaşamış bir insan olarak söylediklerimi çok daha iyi anlıyacaktır, ama adminimiz Alper ve sevgili eşi Gülçin ara sıra birbirlerini kırıp üzseler bile her kırgınlığın sonunda birbirlerini daha da çok sevdiklerini anlıyacaklardır, ben dışardan öyle görüyorum kardeşlerim birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuzu bozmasın bozabilecek olanlardan da sizi uzak tutsun.
SENEYE BUGÜNLERİ YİNE GÖRECEKSİNİZ İNŞALLAH, GÜNLER GEÇİP SİZLERDE YAŞLANMAYA BAŞLAYINCA BİR MÜSLÜM BABAMIZ VARDI SÖYLEDİKLERİNDE NE KADAR HAKLIYMIŞ HEPSİ DOĞRU ÇIKIYOR DERSİNİZ.
SİZLERİ SEVİYORUZ DAİMA MUTLU OLUN ARTIK ÇADIRINIZDAN BİR BEBEK SESİ DUYMAK İSTİYORUZ.
Hadi bakalım 1 seneyi daha yediniz demek, allah bozmasın diyorum, alper gulçini orda burda unutmasa süper bir koca oljak ama unutuyo işte, yoksa aidikurt gidikurttan sıkıldımı :p :P :D ;) :cheesy: hahahahaha
Teşekkürler müslüm baba ben herzaman büyüklerimizin laflarını dinlerim sizinkilerde dediğiniz gibi bir gün hatırımıza gelecek tabik,i çok sağolun bizi bu günümüzde yalnız bırakmadınız.
Biz şimdilik gittiğimiz gezilerde alperimin uluma sesleriyle kalkıyoruz inşallah yarın öbür günde çocuk sesiyle uyanacağız.Şahsen benim dileğim bu :lol:
alper kardeşim dostum abim evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice senelere darısı bizim başımıza :P:D
Allah sizi bizden, bizi sizden, sizleride birbirinizden ayırmasın.
Mutlu yıllar...
Nice Mutlu Yıllara idikurtlar,
Bütün hayallerinizin gerçekleşmesini dilerim
Yeter bu kadar yalakalık artık gerçekleri söyleyin, Okan, gonzalez,mehmet aksu, komutanlar,volkan ve diğerleri Alper için söylediklerinizi burada yazın herkes duysun, hazırladığınız komloları siteyi ele geçirmek için yaptığınız planları, alperin motoruna yapmak istediğiniz sabotajları Alperin çadırına taktığınız muskalardan hatta dipsiz gölde Tosyadan bulup getirdiğiniz üfürükcu hocayı hepsinden haberim var, Alper Gülçin siz bu pis motorculara inanmayın kıskançlıklarından hasetlerinden çatlıyorlar. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
anaaaaaaaaaaaaa.............kuru iftira valaaaa..... tööbeee pişmilllaaaaaaa....... :lol: :lol: :lol: