Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Toprakege Nickli Üyeden Alıntı Fazla yaratıcıyım :D plaka fz olunca aklıma ılk o geldı E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Feza koysaydın.Uzay demek :D Eskiden Feza diye torpil, maytap, kız kaçıran markası vardı:cheesy:
Alıntı: Toprakege Nickli Üyeden Alıntı Fazla yaratıcıyım :D plaka fz olunca aklıma ılk o geldı E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben plakaya göre bişey bulmaya kalksam değişik sonuçlar çıkardı sanırım. KJ plaka GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Peder Nickli Üyeden Alıntı Ben plakaya göre bişey bulmaya kalksam değişik sonuçlar çıkardı sanırım. KJ plaka GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi kaju olabilir mi ?:p
Alıntı: Trkr Nickli Üyeden Alıntı kaju olabilir mi ?:p Benimkide YM Töbe töbe. İyiki ben plakama bişe uydurmadım. Vahim çok vahiim:::::::::::::::
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Benimkide YM Töbe töbe. İyiki ben plakama bişe uydurmadım. Vahim çok vahiim::::::::::::::: yamaaaa yama yamaaaaa diye devam eden bir tarakya türküsü var bilirmisin bro ::::::::::
Benimki Raziye :)
bende yazmadan duramadım Honda vfr800 : Oushi (boğa) Mondial CR : Android 1.2.5 Eski RR Spyder : Phoenix