Ne demek istediğini anlamadım Mehmet sadece kimin yazdığını bilmeden cevap vermek istemedim ayıp olur pot kırarız diye bende seni uyarırım.Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Ne demek istediğini anlamadım Mehmet sadece kimin yazdığını bilmeden cevap vermek istemedim ayıp olur pot kırarız diye bende seni uyarırım.Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
müslüm baba sen niye uyardın mehmet abiyi yanlış anladın galiba mesajı..Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
o demişki ben eşimi uyarırım tanışma topiği açar..
sende uyarı vermişsin hemen mehmet abiye :D
Müslüm baba Mehmet eşini uyarıcağını söylemiş bi yanlış anlama oldu herhalde tanışma topiği açması konusundaAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
konu dağılıoo inci örtmenim sen teklifi kabul et al yeni bi tay :D
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Allah kısmet ederse pazartesi o işe son noktayı koyuyoruz kardeşim merak etme.Bu arada sen nezaman gelicen bu tarafa sıkılmadınmı o iğrenç trafiği olan iş ev arası güzergahtan gelde istanbulun düzenli kalabalık olmayan ve manzaralı yollarında sürüş yapalım :evil: :evil:
walla abi hafta bası istanbula geldim bi iş görüşmesi için eğer olursa 15 gun içinde istanbulda sürüş için hazır olacam :D burasıda sıkmaya başladı artık tabe askama kadar otur aksam cık bi bara git iki bira iç yada gidip bi dalış yap dalış sonrası teknede ay ışıgında iki bira yuvarla :D izin gununde git türkiyeynin en iyi dunyada ilk 50 arasında olan dalış bölgelerinde dal hergun temiz hava :D sıktı artık :DAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
abi bu arada ne oldu motoru antalyaya yollama fikri???
Gerçekten yaşlandık galiba artık yazılanlarıda anlamıyorum,tekrar okuyunca anladım, kusura bakma Mehmet kardeşim ben söylediğini yanlış algıladım.Alıntı:
OturanBull Nickli Üyeden Alıntı
ben ihtiyarlar deyince niye kızıyon peki müslüm baba.... :roll: :roll: :lol: :lol: bak işte kendin itiraf ediyon...ehehehhehe..
Evet Okan artık kızmayacağım ama yolda yine gençlere takarım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
skutır kullanalaramı baba.....yoksam bizim gibi deli fişek gençleremi....
yavv bu arada site karardı.. bişiler oldu heralde....annaaammmm ecinnilermi bastı neyavvvv.... :( :( :( :(
Scutır mukutur dinlemem isteyene anahtar teslimi istanbul samsun gider,
Bu siteyi kim bu hale getridi yaw aniden nasıl olduki yoksa Tosyadaki üfürükçümü yaptı
vışşşşş.. korktum ben baba.... helede istikrar olayından soora senden hep bi tırsar oldum.... :( :( :shock: :? ne ettiydin herife ölle yaaa....kaçacak delik aradıydı kendine.... :lol: :lol:
http://img255.imageshack.us/img255/5...em498vtkw1.jpg
BU DA BENDEN EMRE LTD E ARMAĞAN
ehehehe süpersiniz inci hocam cuk diye oturtmak buna denir işte:)
inci örtmeniiiimm.. çok güzeldi bu yaaa.....valla sipariş verseniz böyle bi karikatür yapamaslardı..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Hocam bunlar adresini buluyomudur bence buraya yazma cesaretini gösteremeselerde bunları okuduklarına eminim
Ama hakkaten çok güzeldi bu karikatür
:? :mrgreen: :P :P :P
Nihaohohoo onlar böyle şeylerden anlamazlar. :P :P:P
İncim süpersin yaaa :cheesy: :P
bazen resimlerle konuşmak gerekir...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
SÖZLER UZUN OLURSA ANLAMINI YİTİRİYOR...
hocam keskin zekasını kullanmış... HANDO________
sevgili inci
işin emre boyutunu bilmem ama bu motoru senin yogun baskıların sonucu gökhan ı ikna ederek sen yaptırttın.bende sana ve gökhan a o dönemde şunu dedim.düz vites araç kullanamıyorum diyen inci nasıl oluyorda düz vites motor kullanacak.sende dedinki heves işte yavaş yavaş ögreneceğim.daha dünyada denemesii ilk olan bir custum motordan heleki motor ve şase çin malı iken nasıl oluyorda daha fazlasını beklersin.ayrıca bu motor bir günde 500 km üzeri yol yaparak istanbul edirne istanbul yapmıştır.
gökhan sırf seni kırmamak adına boyundan büyük bir işe girmiştir.bence kendi yetenekleri içindede başarılı olmuştur.
ben senin gibi eğitimli birinden şunu beklerdim.bu sorununu siteye yansıtmadan gökhanla dialog içinsde çöz.
sevgili inci yazarken amacım seni kırmak değil.gel görki bildigim birşeyde susmakta bana göre değil.
eger dediklerim bildiklerim dışında bişi varsa lütfen bunu da paylaşki hatamı bileyim.
sevgilerimle
--Ben yoğun baskı yaparken sen yanımızda mıydın rıza? Ben hatırlamıyorum senin olduğunu.. .Hadi ben zorladım diyelim --MESELA --bunu yapmaya kalkan kişi ; hiçmi bişey bilmiyodu ki ; "BU OLMAZ ,BAK ŞU ŞU SORUNLAR ÇIKAR,ŞASE TAŞIMAZ,BÖYLE BİŞEY RİSKLİ,SENİN HATRIN BÜYÜK AMA SENİ TEHLİKEYE ATAMAM" diyemedi?
--Sen, yapılıp bittikten sonra bu olaya şahit oldun herkes gibi, çünkü buna karar verildiğinde ben seninle henüz tanışmamıştım... Bu olay aylarca gizli kaldı sürpriz yapılacak diye...
--Ayrıca ben güvendiğim birinin iknası ile bu işe " EVET " DEDİM BEN NE ANLARIM YOKSA BİR MOTORA BAŞKA BİR MOTOR TAKILABİLİRLİĞİNİ.
--Edirne'ye bir kez gidebilmesi bir motosikletin ve ondan sonra sürekli arızalanıp garajda yatması bir başarı mıdır sana göre, o zaman sizler de bir kez bir yere gidin ve atın motorlarınızı...
--Düz vites araç kullanamıyorum mu dedim, yoksa düz vites motoru henüz kullanmadım mı dedim... Sanırım sen benim konuştuğum şeyleri benden iyi biliyosun... Zira 20 gün ortada yoksun 2 gün varsın fakat herşeye hakimsin ne güzel...
--Motosikletten fazlasını değil standart olanını bekliyorum... Yani 2 gün üst üste kulanabilmeyi, yapanların sözlerinde durup arıza yaptığımda bana destek olmalarını... Telefonlara bile çıkmayıp saklanmalarını değil.....
--O kişilerle yüzlerce defa dialoğa girildi (müslüm baba da buna dahil) sonuç olarak şu anda motosikletim 20 gündür yatıyo ... Ama para işine gelince hizmetini alamadığım bir malın parası isteniyor ve ben de iyi niyetimle veriyorum...
--Sen hatalısın çünkü yanlı davranıyorsun,
--sen hatalısın çünkü; ben isim bile vermediğim halde, iyilik yapacağım diye kişi adını sen telaffuz edip ifşa ediyorsun....
--Sen hatalısın çünkü hakim olmadığın bir konuıda eksik bilgilerle yorum yapıyorsun... Ama bunu niye yaptığını anlamak zor olmasa gerek.. sabah akşam bu adı geçen serviste güzel hizmetler alıyorsun çok doğaldır taraf olman... seni anlıyorum ve saygı duyuyorum...
--Benim bu konuda anlattıklarımla ilgili en az 5 şahidim var, ya senin ?
--Önemli bir nokta daha ; anlaşma 200 cc diye yapılıp 125 lik motor takılması ,rusat konusunda hiç bir bilgi verilmemesine ne diyeceksin,fatura istiyorm defalarca ,verilmiyo, verildiğinde herşey ortaya çıkıyo... ayrıca ruhsata işlenemiyo zira,bu yapılan yasal değilmiş çevirme olsa veya muyene zamanı gelse ben ve yapanlar suçlu oluyormuş , ben bunları bilmiyorum ama yapanlar da mı bilmiyordu,niye bunlar bana anlatılmadı.... işte burda art niyet aramamak artık saflık noktasına geliyorki ; başlıkta ki anlatmak istediğim de buydu...beni çok seven hatrımı çok önemseyen kişiler aptal ,saf yerine koydular ve alınmak istenen alındı...
--Motor sürekli servisteyken ; sizler soruyordunuz "motor nasıl " diye ; hiç duymuşmuydun benden bir şikayet yada bir serzeniş,yapmıyordum çünkü ben iyi niyetliydim ,kimsenin rencide olmasını istemedim , ama yolda kaldım , yardıma gelinmedi, telefonlar açılmadı ,zorla ulaştığımda ise bana "BAŞINI ÇARESİNE BAK ",dendi... başka yerde yaptırdım "kullanamıyo "dendi...,niye başka yere gitti dendi...,işin rengi o zaman çıktı ortaya ,ama ben hala ve hala isim vermekten imtina ediyorm...
--BİLDİĞİN ŞEYLERİ SÖYLEMEN NE KADAR ERDEMLİ,GÜZEL ,ALKIŞLANACAK BİR DAVRANIŞSA,BİLMEDİĞİN TANIK OLMADIĞIN ŞEYLER HAKKINDA KONUŞMAN ,YORUM YAPMAN AYNI DERECEDE ,YANLIŞ,YANLI,VE ÇİRKİN BİR DAVRANIŞ....
- -Sen bana cevap yazabilirsin ama bunlar benim sana söyleyeceğim son sözlerdir, cevap vermeyeceğim, çünkü ben iç huzurunu taaa içimde hissediyorum, kimseye verilecek bir hesabım yok tam tersine bana hesap verecekler var, burda olmazsa, başka bir yerde alırım bu hesabı.....
segili inci
baştan aşagı yanlış oldugumu kabul edebilirim ama burdaki insanlar senin kimlerden bahsettiğini bilmeyecek kadar saf değil.kaldıkı bu topic te 2 agustos tarihli 7 numaralı müslüm abinin yazısını okursan benim kimseyi deşifre etmediğimi anlarsın.
umarım senin forumda başlattıgın konu için sana forumdan cevap vermeme kızmıyorsundur.
seni halen arkadaşım olarak bildigimi bilmeni isterim
sevgilerimle
belki de mehmet o motoru parçalayıp yedek parça olarak kullanacak inci öğretmenim
inci öğretmenim tabii bu modifiye ( mesajları okudum ama gözümden kaçmış olabilir yaşlılıktandır yakın gözlüklerim yanımda değil) ücretini ödedin mi yoksa ödüyormusun
halen ödüyorsan ve de buna ilaveten birde takaş yaptığında o farkıda ödeyeceksin
vay beee iyi paraaa sen boşver 2 el bir harley alsaydın daha iyi olurdu gibi.
eski 100 lük haline döndürme durumuda mevcut değil galiba
125 lük motoru al koy bir kenara 100 lük eski motoru tak
aslında amacım dalga falan geçmek değil sakın yanlış anlama ama maliyet olayını gündeme getirmekti sadece.
100 lük motorun taksitlerini ödüyorsan + modifiye için yapılan masrafı ödüyorsan bunlara ilaveten de takas masrafı cıkacak yaaa cok kötü bir durum keske en baştan 100 lük le takas yapsaydın diyecem ama karşı kıyıya geçilmiş bile
yapılacak bir şey varsa lütfen söyle...
evet abi 100 lük motorun borcunu (bankaya)hala ödüyorumAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
modifiyeyide hala ödüyorum....
dediğin gibi takasa da ödemem gerekiyo ...ama çok önemli bir nokta var bunu yeniköylü daha iyi anlatabilir çünkü o araştırdı ....ben motoru takas yapamıyorum çünkü;yapılan işlem yasal değil miş ve yasal hale getirebilmek için dudak uçuklatıcı bir rakam söylediler ...duysan inanamazsın 3 tane sıfır harley alıyorum ...yani motor hala ödenediği halde çöp tenekesinde .....
mehmet yedek parça olarakta kullanamıyo ,sebebi ise Sarıkayalar 100lük hiç getirtmemiş ...yani mehmet"e bu motordan hiç tamir için gelmiyo...
yapılacak hiç bişey yok sezonda şehir içinde kullanılabilirmi ona bakıyorlar şimdi saolsun arkadaşlar...ilgin için teşekkür ederim ...tek istediğim ,konuyu gerçekten bilmeyenlerin yarım yamalak bildikleri şeylerle haksızlık yapmamalarıdır ..
ya harbiden cok zor ve muazzam moral bozucu bir olay
hani denir yaa ulen senle maddi manevi ne alakası var
iyi güzel iceberg in üzerinde yokmuş gibi ama gel birde bana sor aklıma geldikce nasıl içim daralıyor nasıl kasıyor bu olay anlatamam
ya bunun çözümü nedir söylesenizde üstüne gidilse bari. belki kubilay biliyor belkide volkan aslında Müslüm Baba da demiş çözümü galiba. emre tic patronumu tek çözüm nedir? eğer öyle ise topluca bir ziyaret edilse bu muhterem.
Abi ,Müslüm abi bir çok kere konuştu emre ltd nin sahibi ile ,gerekli teklifleri yaptı... onlar kendilerince haklı olarak "kendi istedi "diyorlar..Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
çÖZÜM YOK...Erdem bey" den bekledim bunu çözümünü ,şimdiye kadar bir ses çıkmadı ...ben de zaten vazgeçtim motordan ...ama kubilay kardeşimizin tıpkı senin gibi içine sinmedi ,sezonu geçirbilmem için en azından bişeyler yapmaya çalışıyorlar... moral olarak yanımda olmanız yapılan en güzel şey...su içiyorum bol bol :)
Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
sadece bu sözünüze olaylara sahit olan biri olarak yaziyorum.. konu için cevap vermek yaziyorsunuz fakat yazdiklarinizda hic bir dogruluk payi yok..Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
senin yogun baskilarin sonucu gökhani ikna ederek yaptirttin diyosun... böyle bisey yok olan sey konu arasinda yapilan gökhan abinin teklifidir yani teklif inci abladan gelmemistir bunun aksini kimse söyleyemez. inci abla motordan modifiyeden anlayan birisi degilki bunu teklif etsin.
sonra düz vites arac kullanamiyorum diyen inci diyorsun.. bu konuya ne kadar uzak oldugunu gösteriyo zaten inci ablanin su anki aracindan önceki araclari düz vitesti.
herkes diyoki dialog icinde olun çözün ben bi sahit olarak yaziyorum bunu karsi tarafta yaptiklarinin arkasinda durmak gibi bi niyet yok ki bu niyet yolda kalan hem bi bayana hemde yaptiklari cumtomla kalan birine basinin caresine bak gibi bi laf edebiliyorlar daha sonrasi zaten telefonlara bile cikmiyorlar kimle dialog kurulcak ? onlar bence baska bisey istiyorlar.
Serhat.
inci öğretmenim konuya sonradan vakıf oldum anladığım kadari ile bir sıkıntı yaşıyorsunuz geçmiş olsun en başda vede zararın neresinden dönerseniz kardır bu motoru bu hali ile satmaya çalışsanız sahibindende tabi açıklama kısmında izah ederekde böylece kimseye vebali olmaz alan insanda bilinçli alır motorun ne olduğunu bilerek ruhsatıda standart bir devir yapsanız normal şekilde hep derim her malın bir alıcısı vardır
teşekkür ederim ethanol,
evet bir sıkıntı yaşıyorum ,umarım dediğin gibi olurda motoru satabilirim ama hi,ç umudum kalmadı ...ben motordan da vazgeçtim zaten:(
Hocam senin motorun en son hali ne oldu ?? Motor alıcakmısın ilerleyen zamanlarda ....
galiba sahibinden com da ilanızınızı görmüştüm . siz motordan vazgeçmiş olabilirsiniz ama biz sizden asla vazgeçmeyiz hocam.öyle motoru satıp , ortalıktan kaybolmak yok
ortalıktan mecburen kayboluyorum .motor olmayınca size katılamıyorum ki :(
murat"çığım alıcam bir motor inşaallah ,bakalım kısmet ...
Hocam siz katılmak isteyin , gerekirse sırtımızda taşırız. katılırsınız
estf.ya olurmu sırtta TAŞINMAK :)...çok teşekkür ederim ...özledim sizleri
İnci hocam
Mal canın yongası ama, her işte bir hayır olduğuna inananlardanım.
Siz bu olumsuzluklara rağmen elinizden geleni yaptığınıza ve yapmaya devam edeceğinize inanıyorum.
Ama belli bir aşamadan sonra işi akışına bırakıp kendinizi fazla yıpratmamanızı temenni ederim.
Sonuçta stres insanın bütün organlarının çalışma şekline bile negatif etki ettiği kanaatindeyim.
Hayat herşeye rağmen güzel, ve hiç birşey sağlığımız kadar önemli değil.
Sağlıcakla kalın.Selamlar...
inci öğretmenim satılır inanın ne motorlar satılıyor ruhsatsız sorunlu sizinkinden beter olanlar var ama bir alıcıda çıkıyor onlarında alma nedenleri var. bir örnek veriyim bir arkadaşım ruhsatsız scooter arıyordu neden dedik arıyorsun ruhsatsız yazlıkda site içinde kullanıcam şimdi uğraşamam her sene vergisi osu busuyla dedi. yani her kezin bir motoru alırken nedeni oluyor siz verin allah kerim deyin inanın çıkar alıcısı en azından üstünüzdeki yükü bir nebze hafifletir belki sattığınız paranın üstüne ufak bir mevla koyup ikinci el yeni bir regal alabilirsiniz kısmet işi bunlar. ama adım atmak şart vah vah demekle olmuyor :) savaşıcaz öğretmenim :)Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
oakgün68 ve ethanol,moral verdiniz teşekkür ederim ,kısmetten öte geçilmeyeceğini çok iyi biliyıorum ama insanız işte bazen ümitsizlik kapıyı çalıyor..neyse şimdi sayenizde daha moralliyim birkez daha teşekkürler...:)