canım şemsi"cim; onlar da geyik yapıyorlar zati 8) ,sıkma canını elbette zincirle falan kavgalar olmayacak :mrgreen: ...motorların sesini kastediyo hepsi... 8)
Yazdırılabilir Görünüm
canım şemsi"cim; onlar da geyik yapıyorlar zati 8) ,sıkma canını elbette zincirle falan kavgalar olmayacak :mrgreen: ...motorların sesini kastediyo hepsi... 8)
İnci Öğretmenim bunları serseri yaparlar. Konser alanını motorları ile dağıtıp Türkçe şarkı bilmeyen rock grubuna Islak ıslağı bile söylettiler beklerim yani.... :?
asıl motorcuların o insanlıktan nasibini almamış "komşu" ya;
nasıl efendi olunur,nasıl haklara saygı duyulur,sahip çıkmak nasıl olunur bunlar gösterilecektir KANIMCA:)
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!! :D :D
SEVGİLİ HOCAM; bazen insan olmak işe yaramıyor... yoksa sıkıntının bir çoğunu biz çekeriz. ısırmasakta dişlerimiziAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
göstermek bazen en tatlı sözden de daha etkili oluyor ...
bırakta arkadaşlar gündüz gözü ile oraya gelsinler ve seni alsınlar...
komşularında verilen mesajı gayet açık bir şekilde anlayıp, idrak edip, yorumunu yumurta beyinlerinde yapacaktır...
HANDO değişmek zor ama bazen gereklidir diyor... :D
İnsan olmak yetmez! Yetmiyor zaten! Süpermen Süpermen olmak lazım bazeeeeennn!!Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Moon Hando'ya katıldı! :idea:
inci öğretmenin sizleri görmek ne kocaman mutluluk ..
vay yavrum vay şenliğe bak sen helal size yakışır
bir daha o mahalleden motorlu biri geçtimi orada yaşayan ahali saygıdan ( veya 4,5 tan) ayağa kalkıp selam vermeli
ha dostlar KASK larınızı unutmayın :x efendi gibi gidin ( öyle bandana falan takıp da serseri gruplar gibi değil
[smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif]
hatta [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif] :x :x
ÖHÖ ÖHÖMMM....MODERATÖRDEN UYARIDIR....2 GÜNDEN FAZLA SİTEDEN AYRI KALANLAR TANIŞMA TOPİĞİ AÇACAKLARDIR.... :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
hımmm...
şiddet seven bir insan olarak dünyada kaçırmam böyle bir fırsatı...
ben de geliyorum...
BROTHERS OF METAL!!! :twisted:
Yaw bi karar verin kimseyi dövmiceksek ben gelmiyim :(
kino baba banane işte bandanalı gidecem :P ..Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
gelde kask taktır ... 8)
banane işte bandana takıcam ....
Bence ne yapın arkadaşlar harleyci kötü çocuklar diye tabir edilen serseriler gibi ilginç ilginç şeyler giyin adam belki korkundan merteri bile terk eder :P :P
yahu sizin sorununuzda bu zaten
böyle beyfendi gibi motora binerseniz önüne gelen bir tekme atar size...
ACIK ABARTIN OLAYI BİR PİSİKOPAT GİBİ BAKIN SİZE GICIK OLANLARA
BEN YAPIYORUM İŞE YARIYOR VALLA AMA GÜLMEKMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ
biraz tarzınızı sertleştirin en azından insanları (sürücüleri ) ürkütecek kıyafetler giyin.
SUSUNCA BİR SERSERİ, KONUŞUNCA ŞAİR OLUN.
HANDO bazen rol yapmak gerek diyor....
çok haklısın hando abim biraz dişimizi göstermemiz lazım bencede......
HANDO" cuğum, süpersin yaaa ,ama sonuna kadar katılıyorum...
şimdiye kadar hep hanımefendi olmak için çabaladım, sessiz kaldım, karşılık vermedim ama bunun getirisi hep "vur ensesine al lokmasını "durumuna düştüm...yani tecrübe ile sabittir.
Zipidi de motor üstündeyken kaşlarımı çatıyorum diye bana kızıyo!! Kardeşim deli manyağı gibi bakacaksın ki ürksünler!! :D
Örtmenim bu adamı cidden güzel bir dövelimmi ne dersin.Motorun arkasına iple bağlıyalım :x ... :P :x
Motora iple bağlayıp, tek tekere kalkıp egsozt la yakalım,,sonra elleri ayrı iki motora bağlansın,ayakaları arkada ki ayrı iki motora öndeki motorlar hareket etsin arkadakiler oldukları yerde kalsın , :x
ya Murat"çığım olurmu hiç ?,gelecekler sevgili arkadaşlarım ,sokak RR la dolacak,biraz ara gaz ,bir iki korna ,speedy bir gösteri yapacak,hepsi bu bu mahledekiler de yalnız olmadığımı GÖRECEK ve ANLAYACAKLAR...
8)
Arkadaşlar bu işler randevulu olmaz biz oraya İnci Hocamızı almaya gidiyoruz bu arada yanlız olmadığı anlaşılsın istiyoruz.Tabi çıkıpta ordan biri abuk sabuk bişiler söylerse çarşı pazar karışır
Abi İnci hocamızı aldıktan sonra bizim sokağa da gidebilir miyiz? Bizim yan apartmanın altında motosiklet aksesuarları satan bi dükkan var, sahibi hanımefendi SuperEva'danmış galiba. Zaman zaman dükkanın önünde bi toplanıyolar, 8-10 motor... Canım çekiyo ya!! İmreniyorum!!! :)
Gerktiği zaman gereken durumlarda şiddetin uygulanması gerektiğini düşünenlerdenim ama bu olayda 10-15 motorla mahalleye gitmeniz yeterli gelecektir bence.Mahalledekilerin gıkını bile çıkaracaklarını sanmıyorum.Bedenim olamasa da gönlüm sizinle...
Geliriz kardeşim haftayada sana geliriz kimmiş bi bakarız öle toplanıp bizim kardeşimizi imrendiren serseriler.Uyma sen onlara serseri motorcular onlar :PAlıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
madem istek üzerine yapılıyor bir adet bu buluşmadan bende rica edeyim :P
Anladın mı şimdi BCC'nin beni nasıl depresyonlara gark ettiğini muğunnçayıld bey...Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
admin nerde ya ben kimle gelicem oraya ümraniye yakınında kimse yokmuu ??? beni alıcak ?
Buluruz geliceğin birini ceptelefonundaki mesajlara bakAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
baktım abim şimdi geldi saol :)
ıste sonunda benım gıbın dusunen bırı cıktı abı sana katılıyorum elımızden gelenı yapcaz :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Bende gelmeyi cok isterdim ama galiba mümkün olmayacak sabah 9:00 dan aksam 11:00 a kadar calısıyorum. Motorumda Sultan Çiftliğinde dayımlarda, ablamlarda kalıyorum Bayrampasa'da oradada motoru koyacak yer yok zira :( otopark bile almıyor. bu arada calıstıgım yer Küçükçekmece de :( cok fena cok.
Çıkamıyorum işin içinden tek güzel olan perşembe tatilim var. Gerçi oda güzel mi değil mi bilinmez :? zira toplantılar genelde hafta sonu
Bu arada Haydarım var kullanmak nasip olmadı yeni hep motorumun çantasında
Sanchezz kardeşim listeyi burdan yapalım kaç kişi gelio şimdi söyleyin bakalım :)
1.yeaks
2.sancezz+1
3.agresus
4. doğan(inşallah)
ohooo ben günleri karıştırıp 1 gün öncesinde katıldım haftalık toplantıya... :?
bkz.mc donalds otoparkında ikiteker dostlarının gelmesini bekleyen yalnız tip... :oops:
ne zaman ki "saat 20:30 oldu hala kimse yok,bu işte bir terslik var" diyip o sırada bilgisayarının başındaki kankamı aradım,buluşma topiğini kontrol ettirdim o an böyle bi garip oldum,sazanlığıma lanet ettim... :mrgreen:
:) abim sen baya isteklisin gelmeye ki 1 gün öncesinden gitmişin aslında orda motorun üstünde kalsaydın yarın akşama kadar benzine yazık :D
Alıntı:
UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
bu gün mü 20:30 ordaydın?
ben de ordaydım tam o vakit hay ALLAH keşke görseydim seni ?
sanırım mc donald's çalışanları rahatsız olmuş olacaklar ki otoparkta beklememden,ayrılmama yakın ekip minibüsü gelip bana ve motoruma dair tüm evraklarımı kontrol ettiler...o ara önde ayrılmak üzere olan bir renault kangoo'nun plakasını araştırıyorlardı,araç çalıntı mıymış neymiş, bir hışım gaza abandılar,ruhsatı zor geri aldım ellerinden...olan bitenin sinir stresi ile bir adet zn plakalı regal raptor görünce park halinde hemen onun ardına yanaşıp orda beklemeye başladım falan...sonrasında daha önce bahsettiğim kısım (telefon görüşmesi) cereyan etti, dışardaki güvenlikler de göz dikip rahatsız etmeye başlayınca durmadım daha yola çıkıp gaz açtım inci öğretmenim... :D
Ben bu anlattıklarını farketmedim, kısmet olmamış ,yarın görüşürüz ...bu arada yanlışlık için üzüldüm..keşke bir toplantı ayarlayıverseydik hemen ... :mrgreen:
Zırhımı demirciye vermiştim parlatsın diye.Eğer işi bitmişse zırhımı kılıcımı ve kalkanımı alıp gelicem olurmu? :x [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] :x [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif]
bende bizim depoya iniyim topu tüfeği monte ediyim regalime olurmu ?
BİRİ GÜRÜLTÜ MÜ DEDİ???
SÜRPRİZİM VAR ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Selçuk , anladın sen !)
Ama hala beni alacak kimse görevlendirilmedi ! Canım sıkılmaya başladı !
Bu işte BCC parmağı mı var yoksa... :twisted:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Ben mülayim ve sakin huylu bir insanımmmm :P :P :P :P
Süratten, rüzgardan, gürültüden TIRSARIMMMMMMMMMM !