Aldora yarın kaç gibi motoru alırsınız? kaç gibi erenle buluşursunuz? ben 20:00/21:00 arası müsaitim kısa bi gezi yapılabilinir:hastayız:8)
Yazdırılabilir Görünüm
Aldora yarın kaç gibi motoru alırsınız? kaç gibi erenle buluşursunuz? ben 20:00/21:00 arası müsaitim kısa bi gezi yapılabilinir:hastayız:8)
Hadi Aldora kır zincirleri...
Ümit abi sen sezonu açtın mı? buluşmaya motorlamı geliyorsun:soru?
Foruma yeni katılan ankaradan herkesi buluşmaya bekliyoruz. Tanışmak ve görüşmek yardım edilecek bir konu varsa yardım etmek amaçlı katılımları bekliyoruz
http://s10.postimg.org/49lsstes5/IMG...125_143340.jpg
7 Şubat Ankara buluşması
Buluşma tarihi 7 Şubat pazar günü
Buluşma yeri BEYOĞLU CAFE
Buluşma saati 19:00
Adres: Kızılay. Hatay sokak. No: 24 ( bina otoparkının orası)
Büyülü fener sinemasının 4 bina üstünde .Nesibe aydın lisesi yanında
Motor veya arabayla gelecek arkadaşlar cafenin otoparkından yararlanabilecekler. Park sorunu olmayacak.
Motorlu veya motorsuz bütün arkadaşlarımızın tanışmak ,kaynaşmak ve bilgi alışverişi için katılımlarını bekliyoruz.
Katılacaklar arkadaşlar listeye isimlerini yazarlarsa sevinirim.
Tadı damağımızda kalan mükemmel ve sıcak sohbetleri soğutmamaya ve Ankara ekibini bir tık olayı ciddiyete götürmemiz konusunda bazı kararların alınması ve konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Yönetimle yapılan görüşmeler üzerine , bize olan güvenlerini sarsmayacagimiza ve bu ekip için elimiden gelen herşeyi yapacağımıza ve arkasında duracağımıza dair bazı sözler vererek .RAPTORRİDERS yönetiminden Ankara ekibi olarak gönülden istediğimiz bir kaç konuyu sunmak ve detayını konuşmak üzere kardeşlerimizin hepsinin katılımlarını bekliyoruz.
İrtibat için 0541 404 64 74 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Aldora (2 ROCK)
Katılacak kişiler listeye isimlerini yazarlarsa sevinirim.
1. ALDORA (2 ROCK)
2. Eren ( ereneren)
3. Newmoon06tr (Ali)
4. Ганник ( Ümit )
5. izayra (Anna)
6. Kurt ( Mehmet)
7.
8.
Buluşma yönetimin bilgisi ve izni dahilinde yapılmaktadır.
http://s13.postimg.org/vyw70neeb/son_patch.jpg
Bir sonraki buluşmamıza ankaradan yeni üye Mustafa kardeşimiz katılacak kendisi ile görüştüm ve Fatih diye bir arkadaşımız daha geliyor .metin kardeşimiz ankaraya gelince inşallah gelicektir .erdem abimiz bu buluşmaya uğrayacak hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz.
http://s10.postimg.org/49lsstes5/IMG...125_143340.jpg
7 Şubat Ankara buluşması
Buluşma tarihi 7 Şubat pazar günü
Buluşma yeri BEYOĞLU CAFE
Buluşma saati 19:00
Adres: Kızılay. Hatay sokak. No: 24 ( bina otoparkının orası)
Büyülü fener sinemasının 4 bina üstünde .Nesibe aydın lisesi yanında
Motor veya arabayla gelecek arkadaşlar cafenin otoparkından yararlanabilecekler. Park sorunu olmayacak.
Motorlu veya motorsuz bütün arkadaşlarımızın tanışmak ,kaynaşmak ve bilgi alışverişi için katılımlarını bekliyoruz.
Katılacaklar arkadaşlar listeye isimlerini yazarlarsa sevinirim.
Tadı damağımızda kalan mükemmel ve sıcak sohbetleri soğutmamaya ve Ankara ekibini bir tık olayı ciddiyete götürmemiz konusunda bazı kararların alınması ve konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Yönetimle yapılan görüşmeler üzerine , bize olan güvenlerini sarsmayacagimiza ve bu ekip için elimiden gelen herşeyi yapacağımıza ve arkasında duracağımıza dair bazı sözler vererek .RAPTORRİDERS yönetiminden Ankara ekibi olarak gönülden istediğimiz bir kaç konuyu sunmak ve detayını konuşmak üzere kardeşlerimizin hepsinin katılımlarını bekliyoruz.
İrtibat için 0541 404 64 74 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Aldora (2 ROCK)
Katılacak kişiler listeye isimlerini yazarlarsa sevinirim.
1. ALDORA (2 ROCK)
2. Eren ( ereneren)
3. Ali (newmoon06tr )
4. Ümit ( ганник )
5. Anna (izayra )
6. Mehmet ( kurt )
7. Erdem ( dbxerdem )
8.
9.
10.
Buluşma yönetimin bilgisi ve izni dahilinde yapılmaktadır.
http://s13.postimg.org/vyw70neeb/son_patch.jpg
Eren kardeşimle yarın yapılacak buluşmanın kritigini yaptık))))
http://s16.postimg.org/hfeuu2wk1/20160206_204943.jpg
http://s16.postimg.org/v7t9ppnbl/IMG...206_WA0050.jpg
45 derece sol haa gayret duzElecekler : ))))
Ankara ekibindeki kardeşlerimin dikkatine. RaptorRiders tshirtlerin siparişi için son gün ayın 10 u son 3 gün içerisinde sipariş veremeyenler alamayacak. Almak isteyen arkadaşlar lütfen tshirt konu başlığı altında isimlerini listeye eklesin.
haydi bakalım ankaraaaaa saatler kaldı bulusmamıza yine harika bir bulusma bizi bekliyo
Sevgili arkadaşlar saat 5 .30 dan beri karakol dayım. 3 tiki kız benim park halindeki arabamin arka tamponunu dağıtıp kikirdeyerek kaçmışlar. Alllahtan kapıcı plakayı almış şans eseri. Plakadan sahibini buldular araç sahibi arandı. Tiki kızlar ehliyetsiz cikti. Araç sahibi geldi kırk kişiye kırk izahat yapildi. Ve ben daha yenineve girdim. Kusura bakmayin. Çok Yoruldum ve sinirlendim. Bir dahaki sefere umarım başaracam. Anlatacak cookk şey var da film gibi
Erdem,
Geçmiş olsun. Gerçekten sinir bozucu bir durum.
Bu arada vurup kaçmanın başkenti İstanbul'dur.8)
Geçmiş olsun abicim.. olur böyle aksilikler yapacak bisey yok..başka bir toplantıya tanışmak nasip olur.. Bizde zaten paylaştıkları fotoğraflarla avunuyoruz : )
Fotoğrafları yarın sabah sürprizle birlikte koyarız diye düşünüyorum.
Kardesim gecmis olsun insallah bir dahaki bulusmada tanisiriz
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara bu gün formundaydi. Yine vakit akıp gitti.muhabbet ve ortam hergecen gün dahada keyifli hale geliyor geçen bulusmada Ali abi ile başlayan tatlı rituali bu hafta Ümit abi ile devam etti. Hararetli ve sıcak sohbetten sonra yönetimin de izni ve desteği ile Eren kardeşimize bir supriz yaptık ama bunu yarın yönetim kendisi açıklayacak. Aramıza yeni katılan Serkan abiye de teşekkür ederiz ortağımıza gelip bize nese kattığı için. Deniz abimiz de bizi yalnız bırakmayanlarda oldu onuda aramızda görmekten mutluluk duyduk.inşallah hep böyle keyifli ve nezih bir ortağımız olur.
Bu arada bütün Ankara ekibi adına bir daha Erdem abimize çok geçmiş olsun demek istiyorum.inşallah en yakın zamanda kendisini de aramızda görücez. Ankara süpersiniz gerçekten sizler güzel ankara. Gece sonunda ayrılık biraz koydu .vakit hiç geçmesin istedim.
Herkese çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. ...
İnşallah bir sonraki buluşmada Mustafa ve Metin kardeslerimizde bize eşlik ederler.
Erdem abimizi zaten bekliyoruz kaçarı yok.
Ankara da ortam yine süper : )
Mustafa ve Metin kardeslerimizde buluşmaya bekliyoruz. Tanışmak ve görüşmek dileğiyle.